Epertorta 2. recept

Az Epertorta 2. hozzávalói:
10 dkg zsír
21 dkg liszt
7 dkg porcukor
4 tojássárgája
Krémhez:
4 tojásfehérje
14 dkg porcukor


Az Epertorta 2. elkészítési módja:
A hozzávalokból porhanyos tésztát gyurunk. 4 tojás habjához hozzáadunk 14 dkg porcukot , kevés epret vagy más gyümölcsöt, és ezt a masszát rákenjük a tésztára. Sütöben szép sárgára sütjük!

Nagyon finom. Érdemes kiprobálni! :)


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az epertorta 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook