Krémes csók recept

A Krémes csók hozzávalói:
2 tojásfehérje
10dkg porcukor
14dkg mogyoró
vaj
a krémhez: 6dkg vaj
egy tojássárgája
1kávéskanál rum
6dkg csoki
cukor.


A Krémes csók elkészítési módja:
A tojásfehérjét és a porcukrot habosra keverjük, hozzáadjuk a darált mogyorót, és kikent tepsire apró halmocskákat rakunk. gyenge tűznél sütjük. ha kihült, kettőt - kettőt összeragasztunk a következő krémmel: a vajat, a tojássárgágját, 1 kávéskanál rumot, a megpuhított csokoládét és a porcukrot habosra keverjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A krémes csók elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook