Én vagyok hülye vagy a tükör görbe? (beszélgetés)
Az adott szó, nálam még ér valamit.
Ha egy ilyen piszlicsálé dologban valaki nem tartja be, az nagy dologban sem fogja betartani.Főleg ha az érdeke úgy kivánja.
Pl. megköti az üzletet, és jön egy másik üzlet ami kecsegtetőbb, több bevétellel, és simán felfogja rúgni a másikat-mert az érdeke úgy diktálja. A szavahitetlen embernek többek között ez is a jellemzője.Mert:érdek ember.
Nem ő az önző.Hanem az aki az adott szavát simán átlépi.
De ennek ellenére én is azt szorgalmazom, csak a másik nő mellé állva, hogy ne barátkozzon avval az emberrel aki ennyire átvágta.
Adtad a szavad? adtad. A tárgyalás időpont előtt? Előtte.
Akkor nincs miről beszélni.
3 emberkét hoztál nehéz helyzetbe: 1 nőt és 2 gyereket.
Nem akarásnak nyögés a vége.
Én semmilyen üzletet nem kötnék veled, mert az írásod alapján szavahitetlen és megbízhatatlan embernek látlak..
Bocs, de ami a szívemen az a számon.
Az adott szó többet ér minden üzletnél. Én az igéretemhez tartottam volna magam, ha a helyedben lettem volna, és nem hagytam volna bajban az ismerőst.
A férjed gondolom már felnőtt ember, aki egyedül is eltud menni egy tárgyalásra, de az a nő számított rád, és te szavadat adtad.
Milyen üzleti partner az aki az adott szavát egy ilyen kis jelenéktelen dologban nem tartja be?
Most nagyott csalodtam....kezdem is az elejen...
Az egyik ismerosom,akit nem is regotta ismerek,alandoan,azzal nyaggatott hogy szivesen vigyaz a lanyomra ha ra szorulnek.....hat en koszonom szeppen,majd ha gond lesz eszben tartom.
Errefel,egye hete voltam nala duncsizni,ahol feltunoen semmi kulonos beszelgetni valonk nem volt,majd el aludtunk egymas mellet........majd mikor keszultem haza,kert egy szivesseget.
Minden masodik heten,jar zene iskolaba,csak ugy hobby-bol....es meg kert hogy olyankor nem e vigyaznek a 2 kislanyara.....de mondom szivesen,amugy is egy orarol van szo,mert ne lennek jo szivu stb.
A heten peddig a ferjem kapott egy uzleti meghivast,ahol nekem is resz kell vennem.....szoval,muszaj volt az ismerosommel is tudatni,hogy sajna,ilyen helyzetben,nem valahatom.
Felhaborottan vette tudomasul es engem okolt,meg hogy nem e keresnek valaki mast magam helyet.
Anyira rosszul fogadta,mintha legalabb is penzert valatam volna el,vagy legalabb is ebben a hivatasban dolgoznek,szoval szerinte "kutya kotelessegem" lenne a gyerekeire vigyazni es nem a ferjem mellet kialni.
Nagyon pocsek erzess,hogy segiteni akarsz es ha eppen nem mukodik,akkor en vagyok a rosz.....SZERINTETEK???
Ellore is koszonom a valaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Rövidítések, vagy csak én vagyok hülye?
- Csak én vagyok ennyire hülye?
- Boldogtalan vagyok meg egy hülye, segítsetek!
- Én vagyok hülye? Vagy rosszul állok az élethez? Mit gondoltok?
- Férfiszemmel nézni, vagy én vagyok hülye?
- Tegnap éjjel leesett a tükör a fürdőben. Azt olvastam, ha ilyesmi történik valaki meghal a családban. Én babonás vagyok. Para van!