Én vagyok anyagias? (beszélgetés)
Egyébként a változás mindkét nemre vonatkozik, a nők elférfiasodnak, a férfiak meg elnőiesednek.
hol olvastad ezt a statisztikát? :O
:)
ez találó kifejezés! megjegyzem:)
Legyek akkor senki. Van otthon egy tevesen beallitott noi ideal, ami szerint viselkedtek, aztan megis a nok 45 szazalekanak nincs senkije 30 es 45 kozott.
Tartsa el magat akkor, es eljen egyedul. Valamelyik nap beszelgettem itt egy 32 eves novel, aki azt irta, hogy nagyon hianyzik mar egy csalad neki. Azert valahol el kellene azon gondolkodni, hogy hogyan kene nokent viselkedni, mert mi ferfiak tarsat keresunk, nem pedig rivalist.
Tudod mit jelent a média szó? :o))
Szerintem nem vagy anyagias. Valahogy a környezetemben elég sok az ilyen helyzet. Mármint arra a részére gondolok, hogy a férfiak nagy részének természetes, hogy a nő feladata az otthon "megteremtése" (tiszta ruha, kaja, gyereknevelés stb) és úgy gondolják, hogy ez nem nehéz.
Az meg nem szép dolog, hogy kb a fejedhez van vágva, hogy te kevesebbet keresel. Nem mindegy az? A lényeg, hogy nincs anyagi problémátok, amiért mindketten tesztek.
Szerintem feltekeny lehet. Nalunk ugyanez van, de mondjuk rolam tudja, hogy anyagias vagyok es ezt mar megbeszeltuk es nagyon tudok sporolni is, szoval az anyagiassagot igy is ertsd. A gyerekekkel szinten 90% en vagyok.
Meg soha nem vagta a fejemhez, hogy a kozmetikust o fizeti, de egyszer volt egy vita a fogfeherites miatt, ami nekem nagyon a dilim es szerinte feherek, minek annyit feheriteni. Utana rajottem, hogy feltekeny a fogorvosra. Fogorvost valtottam. Egy csomo ideig azt hitte, hogy az uj az nem ferfi, igy nem szolt, amiota megtudta, hogy ez is ferfi, megint feltekeny:)
Ebbol kiindulva, de ez csak egy tipp, lehet, hogy nalatok nem ez van, de gyanitom, igen, szerintem a ferjed feltekeny rad, hogy gyerekek utan is jol nezel ki, adsz magadra, es ezert biztos akad sok hodolod, mig o csak dolgozik es dolgozik. Szoval erted, ha mindezt otthon csinalnad, mar egy kicsit kevesbe lenne feltekeny, de akkor is az motoszkalna benne, hogy vajon kinek, mire fel csinalod. A ferjek neha butusok es nem ertik, hogy nekik akarunk szepek lenni, nem feltetlen egy masiknak. Vagy magunkert, nem a tobbiekert.
Mit gondolsz errol?
Gondolom nem magyarban a nők ősz hajjal futkosnak húszon évesen is.
Amelyik kutya ugat, az nem harap. Futtasd még magad, hátha elhisszük, hogy kellesz valakinek:)
A tiedet degradálásnak:)))))))
Te tényleg azt hiszed, hogy számít, amit te mondasz, távol kis hazánktól? Te egy senki vagy, és pont az ilyenek véleménye nem számít.
Magyarba:)))))
Gondolom azért nem megy a magyar, mert külföldön élsz néhány éve:)))))
Miért?Neked nem számít a külsőség? Gondolom egy kövér, szőrős lábú, hónaljú, nem minden nap fürdő, zsíros hajú nőd van, ugye? Vagy az ilyen sem áll veled szóba?
Szerinted kinek akar tetszeni?
Ha nem a férjének, akkor másnak, na meg magának:)
Remelem csak trollkodsz! Ha nem akkor ezuton reszvetem annak a szerencsetlensorsu nonek, akit sikerul majd megvasarolnod es haztartasi alkalmazottkent cseszegetheted elete vegeig.
Hogy melyik orszagban elhetsz, fogalmam sincs, de nyilvan eleg messze a bekötö ùttól...
Miért? Ki minek született? Egy nő pl. házi robotnak?
Te el vagy tévedve. Lehet, hogy sok időd van a családalapításra, de ha találsz is valakit, akkor az nem fog semmit érni, vagy csak kihasznál, amit jól fog tenni, mert te ezt érdemled, és bízom benne, hogy ha majd a 20 évvel fiatalabb párod mellett lerobbansz, akkor ő az elfekvőt választja majd, ahelyett, hogy ápoljon:) Csak ennyi eszen legyen a párodnak!
Ha változtatni nem tudsz, mert mindenképp a fejedhez vágja, akkor miért nincs műkörmöd? hát bizony én a helyedben semmiből nem adnék le, ha már úgy is kapod az ívet. Menj műkörmöshöz, kozmetikushoz, fodrászhoz, és hallgasd mosolyogva, amiket a fejedhez vág:) És erősíts rá, hogy igen, valóban te fizeted, mert ez így van rendjén, hiszen neked a munkád mellett végzett háztartás vezetés, gyerek nevelés mellett már nem marad időd arra, hogy maszekolj, így valakinek meg kell keresnie az igényeidre a pénzt. És majd ha egyszer neki nem lesz annyi melója, akkor ne felejtsd el az orra alá dörgölni, hogy azért nem tudsz műkörmöshöz menni, mert képtelen megkeresni a rávalót.
Ennyire félsz attól,ha egy nő képes eltartani magát, ninncs neked kiszolgáltatva? Tudod, ha nem kiszolgáltatott esélyed sincs megtartani. Barátnőm apjának van egy kifejezése az ilynekre, mint te: férfiimitátor.
Meg azt azert hozza tennem, hogy en ferfi vagyok, es a ferfiaknak mindig tobb idejuk van csaladot alapitani. Mint ahogy egy jo ismerosom, 45 evesen egy 26 eves lannyal hazasodott . Erdekes igaz? Fene ette volna meg ezt az egyenjogusag elvet, mindig csak ongolt rugtok vele xD. Szerintem maradjon mindenki annak, aminek szuletett.
Itt kicsit masabbak az eletviszonyok, mint a magyarban megszokott.
Pffff. Kulfoldon elek es fogok elni, ami annyit jelent, hogy egy csaladfo kepes eltartani egy fizetesbol egy csaladot.
Azt gondoltam vegig olvastad a hozzaszolasokat, ott valaszt kaphatsz, mi az allaspontom egy felesegrol... mar leirtam, de ha en egy vitathato temat talalok, ott elolvasopk jo nehany hozzaszolast. Az, hogy mar szinte nem a temahoz illo valaszokat kuldok, ez tobbek kozott azert van, mert mar te sem a temahoz illoet kerdeztel....sorry
Pont azért amiért nem magyarban.
Magyarban... Hogyan képes ezt valaki így leírni? Borzalom.
Ha az igazi valóban létezik, akkor szül neked legalább 3 gyereket, utána visszamegy dolgozni a jól fizetett állásába, és te maradsz otthon a gyerekekkel. Utána erről is nyithatnál topikot hadd röhögjünk.
A nem divat a muanyag no, akkor miert van a nok 75 szazalekanak mukorme, meg festett haja magyarban?
Ne is haragudj, de ha a szőrtelenítés jut első körben eszedbe egy feleségjelöltről, akkor nincs is több kérdésem. :DDD
Egyet ne felejtsunk el. Itt nem csak magyar nokkel vagyok korbe veve. Volt mar tobb magyar no is aki ismerosom altal uzent, hogy aranyos es erdekes vagyok, utalva arra, hogy zold ut all elottem. Nem eltem a lehetoseggel. Kivarom az igazit. Nekem egy elonyom van, hogy en meg nem hazasodtam, ahogy az elozo ...valakid.
Amúgy egyáltalán nem zavar, hogy a topik nem erről szól?
Indíts magadnak egy Majdénmegmegmondomatutitamagyarbanmaradtnőknek és ott kifejtheted a véleményed.
Tok egyszeru a valaszom. Legyen termeszetes kinezetu, persze a szortelenites higienia kerdes, es nem kinezeti.
További ajánlott fórumok: