ÉN-idő anyaként (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: ÉN-idő anyaként
Egyáltalán nem mondtam, hogy ördögtôl való, hanem hogy szerencsére van nagyija. Ahol nincs, vagy ha nekem nem lett volna, nyilván szükségem lett volna rá (10euros órabérrel) mert nem vették be az enyémeket a bölcsibe, a fizetős is úgy zárt, hogy akkor még melóban lettem volna, ezért jó, hogy volt nagyi is.
Én azt tartom hülyeségnek, arra helyeseltem, hogy vannak, akik ok nélkül utálják az anyóst. Mielőtt eldöntik, hogy megvonják tőle az unokàzás örömét, a gyerektől meg a nagyiját, gondoljanak bele, hogy az anyós nevelte fel a férjüket, akit szeretnek. Szóval ha felnevelt egy ilyen szerethető embert, akkor miért ne lehetne az unokáival? Én erre értettem, meg arra, hogy van, aki inkább hagyja a bébiszitterrel mint az anyósával. Mivel szerintem sincs ennyi banya anyós.
Szerintem a kaotikus munka nem kizaro ok ha beleveszed hogy van csaladod es veluk is vagy.
Minden jo ha jut egyutt ido.
Miért? O is ugyes gondolom mint te. Valtani akkor tud majd belejott volna ott is gondolom.
Latod ez is egy olyan kerdes ki mit gondol megoldhatonak vagy megoldandonak. Nincaenek itt tutik.
En is, többet is. De ez inkább a 6-15 az apukák körében. Így ők mennek a gyerekekért délutÁn.
Aki meg kaotikusan dolgozik annak nem véletlen hogy nincs gyereke.
Mint írtam nem mindig így van.Akkor képesek sötétedésig legozni,bicózni és még sorolhatnám,de sajnos ez ritka!Munka általában van dögivel.Negyedévente egy hét ami ilyen,illetve nyáron egy hét szabin van.Karácsonykor pedig leállás.
De ha csak így lenne hogy folyton meló,mi akkor is szeretnénk!
Milyen iroda???
Itt a hoxan mindenki irodában dolgozik meg az egész pereputty is...
A férjem pl szakács, addig van bent, amíg a konyha be nem zár. Ez elvileg 17 óra, gyakorlatilag meg a sok értetlen vendég miatt 18-19 óra
Nem csak irodai munkák léteznek!
Az én férjem 6-ra jár dolgozni és akkor jön haza mikor azt mondják mehetnek,mára vége!Ez úgy néz ki ha nincs munka 15-kor jöhet,most hogy van meló 18-19 mire végez.És nem egyszer volt olyan hogy este hazajött,megfürdött és ment vissza még egy műszakot lenyomni!
Naná,hogy hulla fáradt estére és inkább pihenne,mint mesét olvasson!
Konyorgom ez van, hogy apuka alig van vagy allam tart el titeket???
Ne mar... ennel szinesebb a vilag.
Es pont a szinesseg miatt gondolom ezekszerint mi ketten pl mast is gondolunk az apai feladatokrol.
A 2 évig járó GYED elég szép összeg szokott lenni, ha anyuci normálisan be volt jelentve.
Utána meg lehet menni vissza dolgozni, a legtöbb kisgyerek 2 éves korban kezdi a bölcsit.
Akkor mégis milyen módja van annak, hogy az anya késő fizetését átmenetileg pótolja a család?
Mert értem én,csak mégsem
Az apja nagyszerűen funkcional apakent,amit az apjával "kell", hogy egy ilyen korú gyermek csináljon, azt vele teszi.
Ha azt írtam volna, hogy mindketten otthon vagyunk és eltart minket az állam, hogy csakis a gyerekkel foglalkozzunk, akkor meg az lett volna a probléma.