Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Emós a gyerekem! Mit tegyek? fórum

Emós a gyerekem! Mit tegyek? (beszélgetés)

1 2
9. evangelika (válaszként erre: 5. - 8f52b86abb)
2009. szept. 3. 19:53
ooops, lemaradtam... mi az a pózer és fakek?
2009. szept. 3. 19:52
7. 319cd6978b (válaszként erre: 4. - 035bae3aff)
2009. szept. 3. 19:51

"muszály"???????

Veled ki üljön le?

6. 8f52b86abb (válaszként erre: 4. - 035bae3aff)
2009. szept. 3. 19:51
a japánok az emot? erről soha nem hallottam :)
2009. szept. 3. 19:50

Az emó nem arról szól, amit a hétköznapi ember lát. A látszat, az öltözködésben téveszt meg bennünket, mert valahová tartozni vágyó tinik kitalálják, hogy ez nekik pont jó lesz, mert menő.

Nekem van egy igazi emo ismerősöm. 16 éves, ettől függetlenül nagyon jóban vagyok vele. Titkolja, rejtegeti. Az igazi emo retteg attól, hogy felismerik, hogy ki is ő valójában. Érzelmes. A napi fájdalmát ami a lelkét gyötri, testi fájdalommal próbálja elnyomni.

A lány combján fedeztem fel a hegeket, egy közös öltözködés alkalmával. Később rákérdeztem és nagyon sok és megrázó információval lettem gazdagabb..

Ma óralátogatáson voltam tizedikeseknél. Van közöttük egy pózer lány (aki a tankönyv átvételkor még disco őrült volt). Egész órán ment a susmus a háta mögött. 'Emo p.csa, emo r.banc, hülye k.va' és hasonlók'.

A kolléganőm gyanútlanul tartotta az órát, amég én nagyon elkeseredtem.

1, a gyerekeink ilyen mértékben ítélik el egymást

2, a pózerek miatt félnek és zárkóznak be mégjobban azok, akik valóban emo módon viselkednek

A tanításban, szabadidős programban semmiben nem látok különbséget egy emo és egy hc-s között például...

A pózerek és fakek korszaka hamar lecseng, remélem.

4. 035bae3aff (válaszként erre: 3. - 91d4989ab9)
2009. szept. 3. 19:49

jajjj ne is mond, nekem is van még a szekrénybe olyanom mekkora divat volt az, még jó hogy nem törtem ki a lábam benne!...

Az emoról a véleményem annyi, hogy.. nekem nem igazán jön be ez a stilus, természetesen a kedves együttesek hozták be ezt a stilust is a divatba, na meg talán a japánok bár ők aztán tudják mi a dörgés divat terén..ott van minden :DDDD ott tuti jókat tudnék röhögni és nagyokat.

Ha nekem a gyerekem emo-s lenne és pl. fiu és olyan hajat növesztene... mondjuk a haj tetszik de ha még festené is magát fehérre meg nem tudom, én tuti leülnék vele megbeszélni, hogy fiam... muszály ezt???

2009. szept. 3. 19:45

erről van szó, keresik önmaguk, aztán majd ha beérnek jót röhögnek miket csináltak gyerekként:)

mi is ilyenek voltunk, csak akkor a holdjárócipő volt divat:)

2009. szept. 3. 19:42

Ez egy gagyi, de olyan jó a hajuk. Félre ne érts, én nem vagyok emós még véletlen se, és megváltoztatnám a nevem de olyan sok törzspontom van már. Szóval nagyon tetszik a fekete egyenes hajuk ezért a sajátomat is néha megcsinálom olyanra, mint pl most is.

Én nem szoktam látni emósokat már. Régen sokat láttam de már nincsenek.

Hogy lehet kezelni őket? A legjobban úgy ha rideg maradsz és nem veszed észre őket, ha úgy kezeled őket mint mindenki mást mert ettől úgy érzik hogy átlagosak és ettől rossz kedvük lesz. Persze mégtöbb sminkkel meg kiegészítőkkel akarják ezt kompenzálni. Nyilván valami kisebbségi komplexus miatt vallják magukat olyannak amilyennek egy emóst tartanak (lerágott csont, így nem magyarázom)

Csókolózó cuki emó fiúk? Hát ez elég fura. Szerintem a homárság nem azonosítható ezzel a dologgal. Inkább a homárok kitalálják hogy emók lesznek és így rátalálnak olyan emberekre akik elfogadják őket nem? Erről jó sokat lehet beszélni mint a cigány kérdésről.

2009. szept. 3. 19:24
Sziasztok! Végzős pedagógia szakos hallgató vagyok. Most írom a szakdogám az emó szubkultúráról. Segítségeteket szeretném kérni hozzá. Arra szeretnék választ kapni, hogy akinek ehhez a szubkultúrához tartozik a gyermeke/diákja, hogyan tudja ezt kezelni, mint szülő vagy mint pedagógus? Előre is köszönöm mindenkinek!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook