Elviselhetetlen szomszédok!Mit tegyünk? (beszélgetés)
Szia!
Itt nincs közös képviselő ez nem olyan társasház itt csak négyen lakunk ,de a többieknek nincs kocsija ,így csak egyedül vagyok a problémémmal ill a férjemmel
Arra lettem volna kiváncsi valaki tudja e van e valami törvény arról hogy a szabad ki-bejárást biztosítani kell ,és hogy tudom bizonyítani pl fényképpel stb
Óóóóóó!
Hát akkor nem irigyellek!
Közösképviselő, gondnok?
Mi már az önkormányzat szabálysértési osztályához szoktunk fordulni.
Először felhívtam őket mit tegyünk, mivel nem tudjuk megoldani a gondunkat.Elmondtak sok hasznos dolgot, kaptam egy e-mail címet és megírtam a levelet.
Mivel a szomszédaim nevében is írtam az ő nevüket is felsoroltam és hogy a hozzájárulásukkal íródott a levél.
Ez ötletnek?
Szia!
Félreértettél!
Évek alatt többször is próbáltam velük beszélni
nem írtam hogy nem csak azt írtam hogy nem lehet velük
Ezért keresek megoldást
Először pedig érdemes megbeszélni az ilyen dolgokat.
Meg kell magyarázni miért fontos ez neked. Van aki belátóbb lesz, igaz ez a kevesebb.
Én mindig ezzel kezdem.Volt már ahol be is vált.
A bejelentésekkel az a baj, hogy örök haragot szül.
Mi bizonyos esetekben néháhy szomszéddal együtt ezt is bevállaltuk.Ez egy rossz kényszer.
Sziasztok!!
SEGÍTSETEK!!!
A szomszédom rendszeresen úgy áll be a kijáróra hogy nem tudok vagy alig tudok kijönni a kocsival!
Messze van az óvoda ahová kislányomért mennék délben és ő odaáll ,majd elmegy!!
Direkt csinálja tehát azt ne tanácsoljátok hogy szóljak neki!
Nem bírja elviselni hogy beállunk az udvarba ahol neki üzlete van ,pedig a miénk is az udvar!!
Ki is írta a bejáróra hogy az üzlet parkolója jogtalanul ,mert közös!!
Van értelme följelenteni vagy ilyesmi?
Már elegem van évek óta tűrök
Helyi újság, helyi Tv - ki lehetne hívni őket. You Tube?
Megyei ÁNTSZ.
Vagy írj valamelyik újságnak erről a lehetetlen állapotról, korrupcióról, fotókkal együtt.
Én itt a házban összegyűjtöttem néhány szomszédot és együtt egyszerűbb, de van olyan aki magáért sem hajlandó kiállni és a saját gyerekét is lebeszéli. Én viszont nem adom fel!
Sok szerencsét kívánok neked is!!!
szóljatok nekik.
ha nem megy a szép szó?
szóljatok a közösképviselönek..
Sajnos mi is megvagyunk aldva egyik szomszedunkkal.Allando uvoltozes van,szerintunk a no,kabitoszerezik,es amikor nem kapja a potlast,akkor az elettarsaval uvolt.Tavaly,a ferjem kihivta,a rendort,azt mondta,ha megegyszer kijonnek viszik oket.Mar hanyszor hivhattuk volna oket,de nem tettuk.Nem dolgoznak,es mindenheten 4-5 ora hosszat,takaritono jar hozzajuk,mos is a no rajuk.Nem foznek,mert hozzak a keszeteleket.Mondta a ferfi,hogy a no napi,16 orat
alszik.Bejaronojuk van,de mar ketszer kolcsonkerte a ferjem hosszu alsonadragjat,mert fazott.Vastag bor van a kepukon,masnak a gatyajat keri kolcson.Mondtam is a ferjemnek,mondd meg ajandek a gatya,nehogy egy gatyaba jarjatok.
Szia!
Az tuti, hogy akire a környezetvédők meg az állatvédők rászállnak, annak nincs menekvés!!!!
Jobbak, mint akármelyik hivatalos szerv!!!
Próbáld ki!
Az sem zavarná őket, röhögnek amikor valahová fordulok és nem történik semmi. Olyan, mintha megvették volna a világot maguk körül. Még az ántsz-es nőt is lekenyerezték...meg a hivatalban az aljegyzőt, meg akit csak tudnak... :-(((
A rendőr ismerős meg azt mondta, hogy környezetvédelmiseknek kellene szólni, mert ők nem tudnak vele mit tenni...talán azok igen...:-(((
Apukám(isten nyugosztalja:( )10 perc alatt megoldotta.Fogott egy vascsövet 2-szer odavágott a bejáratiajtajához,és közben megígérte neki,hogy ráülteti a kályhára aztán "serceg majd a pi... füst"kiabálta közben.
Na azóta kussul a vénszatyor!:)
További ajánlott fórumok:
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Problémás szomszédok....
- Nektek is van "jó" szomszédotok?
- Áztatjuk az alsó szomszédot a panelban
- Honnan tudom, h jósló vagy igazi fájásom van? Kb 10 perces rendszerességgel jönnek de egyáltalán nem elviselhetetlen. Menjek a kórházba?
- A szomszédom tönkreteszi az életemet!