Első randi után dobtak... (beszélgetés)
...mert ez annyira elképzelhetetlen?????
szerintem,ha valaki valamit kérdez akkor azt értelmesen,intelligensen meg lehet válaszolni...
nem pedig letorkollni stb,stb...
...nem kell kiforgatni másnak a hozzászólását,
én próbáltam támogatni és tanáccsal ellátni,ennyi
Majd jön egy másik srác,akinek már első személyes találkozásra is bejössz..."
Akkor majd indul a topik , hogyaszemét már az első randin meg akart dönteni
Decensen fogalmazol
:)
A neten ismerkedés,az elég rizikós egy dolog,persze lehet vele "élni",tapasztalatot szerezni,negatívat,pozitívat...valakinek egy ilyen ismerkedésből jött össze a Nagy Ő!
...elhiszem,hogy rossz érzés lehetett az mikor közölte,hogy nem szeretne Veled találkozni többet,főleg úgy hogy neked bejött a srác...
de az élet ilyen,leszűrted a konklúziót...
majd jön egy másik srác,akinek már első személyes találkozásra is bejössz...
nincs abban semmi baj,ha valaki nem járatos a randizásban...előre nem lehet tudni,hogy melyik találkozó mit hozhat
Nem ismerem a Jennyi nevű lányt.És nem vagyok tini nem szégyellem felnőtt nő vagyok nemrég lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak és járatlan vagyok a randizásban soha nem volt még ilyen az előző párom ellőtt nem volt senki.Mikor vele véletlen összejöttük(egy buli alkalmával) már másnap taliztunk és utána minden nap ezért is volt egy kicsit ez fura.De nem baj.
Azért ismerkedtem neten mert nem járok már bulikba és a barátnőkkel akiknek nagyrészt már családjuk van nem mennek semmi beülős helyre és azt mondták próbáljam meg ezt hátha nem veszítek vele semmit.És megpróbáltam.Idáig Ő volt az első persze tudom lesz még több is ha úgy alakul.
Mikor beszélgettünk az idő alatt faggatott,hogy hogy állok külföldhöz voltam e már ott,laknák e ott...és abból leszűrte és mondtam is neki,hogy nem,nem szeretnék menni.Biztos,hogy így nem látta értelmét egy kapcsolatnak mondjuk jogos mert x év után ha mégis menne szakítás lett volna.
Akkor úgy fogalmazok nem szakított velem hanem többet nem akart velem találkozni ez volt egy kicsit rossz érzés.És igen elvélben is puhatolózhatott volna külföldel kapcsolatban vagy mondhatta volna azt,hogy a céljai között külföld is van akkor mondtam volna,hogy nekem nincs és nem is kellett volna személyes találkozó.De nem.
Nagyon sok férfi csak azt akarja de Ő ilyenre nem célzott és ez is tetszett,hogy nem nyomult.
beszélgettetek,kíváncsi volt Rád,a kép tovább fokozta a kíváncsiságát...találkoztatok személyesen,nem jöttél be neki (sajnos),ezen nem érdemes agyalni,lapozz tovább,majd jön másik...
ez az utazásos dolog nekem lerázós dumának tűnik...persze lehet,hogy tényleg Külföldre akar menni a srác...De akkor miért nem kérdezte meg erről a véleményed???
No azért ez fordítva is vagy ám.Én is ismerkedtem társkeresőn és volt,hogy 1 kávé után nem akartam több találkát.Nos a pasik is kitudnak ilyenkor bukni,és mindenféle hajmeresztő ötlettel előállni,hogy mégis adjunk esélyt.
Nem hiszem,hogy buta liba a fórumindító.Talán még nagyon tapasztalatlan, nem olyan rutinus mint páran mások.Illetve most őszintén, biztos mindenki volt már úgy hogy kevés "ingertől" is bezsongott, nagyon akarta a másikat, és ha annak ő nem kellett elég pocsék érzés tud lenni.
Szerintem ezen nem kéne agyalni.Még csak ismerkedtetek és nem jöttél be neki,ennyi.
Azt viszont nem értem,hogy "Kicsit rosszul esett ez a szakítás."
Szerintem még egyáltalán nem jártatok,hisz most találkoztatok először.Ez a randi szerintem csak a személyes ismerkedésről szólt.Szóval szakítás sem volt.Legalábbis én így fogom fel.
Nem. El ne hidd. Az utazás egy nagy KAMU volt!!!
A személyes találkozón nem jöttél be neki annyira.
Lesz majd olyan akinek Te leszel a MINDENE!!! Fel a fejjel!!!
Én akkor sem tartom normális dolognak,hogy ilyen fiatalon társkeresőn ismerkedjenek.
A fiú tényleg jól oldotta meg a dolgot.
Az engem is érdekelne,hogy mit keresnek társkeresőn?
Ez a generáció már mindent a neten csinál. Hát akkor társat mégis hol keressen? A könyvtárban? :)
A rohanó világ eredménye.:(
Az emberek nem érnek rá egymásra...szülők...barátok.
Az engem is érdekelne,hogy mit keresnek társkeresőn?
"benne úgy érzem minden megvolt mind kép alapján mind levélben amit írt"
Ha így ítélsz meg embereket, sokat fogsz még csalódni. :(
:(
Ezek szerint mindegy kicsoda,csak pasi legyen.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani?
- Első randi után ti hogy éreztek?
- Ciki, ha a nő kezdeményezi a jól sikerült első randi után a második találkozót?
- Első randi után - vélemények?
- Első randi után mennyit érdemes várni, hogy jelentkezzen a férfi?
- Első randi utáni utazásra, hogyan lehet elegánsan nemet mondani?