Első babát tervezők (beszélgetés)
Itt vettem, mert elég korrektnek tűntek így a leírások alapján.
Szia! Üdvözlünk!
Akkor várd ki a holnapot, az már nincs olyan messze :)
Sziasztok! Én is csatlakoznék hozzátok. Mi most júli elején álltunk neki próbálkozni. Nászúton voltunk, ott kezdtük az akciót :)
Holnap kellene a nem vártnak jönni, már napok óta gondolkozom a teszten, de nem merem megcsináni mert nem akarok negatív eredményt látni.
Nem voltak tünetek, nemvárt előtt 2nappal teszteltem. Bár az nekem már a 30.napom volt. Ráadásul este csinaltam valami isteni sugallatra. Olyan halvány lett, hogy nem akartam hinni a szememnek, kellett a megerősítés. :) Életem nagyon cuki tárgyilagossággal megállapította, hogy bizony van ott valami. Kb fél perc múlva körbeérte a szája a fejét..kb 2 nappal később, a nemvárt napján kezdődtek tünetek.
Dokihoz meg jövőhét végén megyek.
Nálad mi újság van? Hogy vagy?
Én tegnap kezdtem meg a 10. hetet. Már nagyon várom, hogy elmondhassuk a családnak, és a barátoknak, de az még 3 hét.
Sziasztok!
Ki hogy van? Remélem a babákkal minden rendben, ahol meg eddig nem volt, ott már úton van!
Úgy néz ki, hogy én is babás lettem..
:O
Bár még nagyon óvatos vagyok..nem is merem magamat beleélni..de úristen..ezt soha nem gondoltam volna..második hónap.
30-ára kaptam legközelebb időpontot, hivatalosan 4 hét múlva mehetnék, de akkor szabadságon vannak:) Vérvétel már megvolt a 6. héten, kértem, hogy toxoplazmózist is nézzenek, mert évente párszor találkozom házi állatokkal, bár elvileg csak a macska veszélyes ilyen szempontból. Megnézték a pajzsmirigyem is, aminél kicsit magas lett a TSH, de a többi dolog rendben van, meg végre a vércsoportomat is megtudtam:D
Te mikor mész vérvételre?
Németországban lakunk, Heidelberg mellett.
Megkérdeztem ma az orvost, hogy videózhatom-e az ultrahangot majd, mondta, hogy most még így az elején nincs sok értelme, de majd később esetleg. Örülök viszont, hogy ha akarnám, megengedné. Jó oké, hogy neki nem olyan érdekes, meg én is csak egy kis valamit látok a képen, meg hát ugye majd később lesz látványosabb, ahogy mocorog, de én azt majd szeretném lefilmezni a telefonommal:) Mondta, hogy arra jobb a 3d, de az itt elég drága.
szuper, hogy minden rendben :) a február után már gyorsan jön a tavasz, tök jó lesz :)
nem semmi vihar volt Pesten az Örsön, épp autóztam haza. Jégeső, özönvéz, kidőlt fák. Mint a filmekben.
Sziasztok!
Én is elég nehezen bírom ezt a meleget. Itthon okés, mert megy a klíma, de a rendelőben elromlott, van egy ventilátor, míg nem csináálják meg, de az nem sokat ér, de a semminél jobb.
Ma voltunk dokinál. Kiderült h méhen belüli. :)Igazából ez a vizsgálat erről szól. Még csak petezsák látszódott és néha lehetett látni egy tűszúrásnyi fehér pontot benne, az pedig a szikhólyag. Ez 5 hetes várandósságnak felel meg, én is arra tippeltem. 2 hét múlva kontroll, akkorra már lesz szívhang is! :D
Kitartás mindnekinek a nagy melegbe!
És Te hogy bírod?