Előbb legyen szerelmes a férfi és utána szex, vagy szex, hogy szerelmes legyen? (beszélgetés)
Előbb jöjjön mindig a sex, a többi majd adja magát.
Nem lehet mindenkibe szerelmes az ember.
Ennyi.
Nekem volt egy pasim, akivel 30 korul hetekig csak talalkozgattunk a parkban, es csak egy orabol 3-5 lett. Azt is elfogadtam, hogy van ket gyereke, akiket teljesen egyedulalloan nevel. 2 holnap utan megismertem oket, egyutt szinhazaztunk, csinaltunk programot, es kidobott, mert egy fel eve kifizetett utat nem mondtam vissza egy baratommal. Es tudott rola, beszelgettunk mellette az utazas miatt, a kihagzozo hangokat is kellett, hogy hallja, es egy nap kitalalta, hogy en nem tudtam, hogy o faxi. Vagy o, vagy en. wtf?
Ha ugyis tudod minek kerdezed?
De te szeretnel szerelmet egy nem kanos ferfitol?
Legalabb az elejen fantazialjon rolam, es ne csak azt, hogy de jo lenne limonadet inni velem a teraszon... Malnasat, dinnyeset, vagy... Megis inkabb tonik. Nem roze. Megsem, a tonik ginnel. Melyik izesitesu? De szexi...
Ha nem is tesszuk, lassam a szemeben, hogy megcsokolna, levetkoztett kepzezelben!
Amugy milyen lesz az a szerelem?
Az derűlt ki, h három fontos dolog van.
1, szex.
2, szex.
3, szex.
Uhh! Tényleg. :D
De az nem "általánosságban" volt. Vagy igen?
Csak a nők bonyolítanak mindent túl?
Költői!
Általánosságban a pártól függ.
Általánosságban előbb kettyintenek, mint, hogy szerelmes lesz a férfi.
Hát na azért ne mondjunk már ilyet.
Miért ne lennének a férfiak ugyanúgy szerelmesek? 🤔
Melyik jobb döntés szerintetek?
Nincs semmi konkrétum, általánosságban érdekel a téma.
Szerelmesek lesznek a férfiak még a szex előtt? És ha igen úgy jobb, mintha a szexel "őritjük" meg?
További ajánlott fórumok:
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- "Egy igazán szerelmes férfi soha nem lépne félre". Ki mit gondol erről az állításról?
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerintetek lehet egy férfi is évekig plátóian szerelmes?
- Létezik az, hogy valaki 2 emberbe legyen szerelmes egyszerre?