Elkezdtem varrni (beszélgetés)
Köszönöm:)....má gondoltam h szét kéne válogatnom....de ez így kerek:)
Most vagyok "gyógyult" állapotban...6hete műtöttek.....na de innétről kezdve ismét be indulok:)....Az első amit teszek a ronda nagy ülőgarniturát,át kárpitozom:):)
Van pár dolgom már. :) Először könyvborítókat készítettem (Praktikában láttam) aztán jött a nyuszi, mert ugye közeleg a Húsvét... Most szivecskéket készítettem.
A legújabb "mű" most van félkész állapotban. Lányom boszi lesz farsangkor és egy macsekot varrok.
A gépet karácsonyra kaptam, azt sem tudtam hogyan működik, de eddig jól haladok. :)
Borbelyától kaptam régebben segítséget, sőt kedvet a varráshoz. Eddig inkább papírból és egyéb anyagokból készítettem dolgokat.
Ez is jó oldal:
Bár itt a csaj nem a minőségre törekszik.....de hihetetlenül kreatív,ahogy nem használatos ruhákat átalakít.....egyszer kétszer nem ártana ha mondjuk tisztázna is:)
Én lány koromban tanultam meg varrni....a nővéremtől(ő teljesen egyedül,és ak se net semmi nem volt,ahol utána tudott vna nézni)
Eleinte varrt nekem egy két darabot....aztán mondta h itt kötöget mellettem és segít ha elakadnék,de csináljam meg magamnak:)....örök hálám neki h megtanított!
Amikor picik voltak a gyerekek,sok mindent meg oldottam nekik.....aztán volt h ebből mellékest is csináltam:)
A naplómban is van egy két dolog,amit magamnak,ill. eladásra varrtam:)
El se tudnám képzelni varrógép nélkül az életem:)...
de jó! :) no, most már lesznek itt segítségek! :))
te hol tartasz? terveket szövögetsz,vagy már vannak remekművek? :)
Ez egy nagyon jó oldal, a napokban találtam rá!
[link] blog. hu/
Az is már nagy dolog! Ne gondolj ám valami hosszú dologra, mi is csak az alapokat tanultuk, de nagyon sokat segytett.
Feltettem a csigámat, és még régebben csináltam nyuszikat. A nyuszikkal kezdtem a pályafutásomat.:) Megnézheted! Most készült el egy cica, majd azt is felteszem.
Jövök én is!
Szintén kezdő...:)
Nahhh ere gondoltam....eszembe jutott h egy másik fórumba is bemásoltam egyszer:)
szia! :) de jó!! én is a kisfiammal vagyok itthon! csak én nem végeztem tanfolyamot :( pedig biztos jó lenne!
eddig ott tartok, hogy csak apróbb, egyszerű dolgokat csinálok meg. pl: szegések, aljazások. de már így is sikerült eltörnöm pár tűt :S de nem adom fel! :)
és van már valami elkészült játék?? vagy csak a tervek?
Most itthonról netezek...aszem a munkahelyin el van mentve az oldal....délután be írom a linket!!
A lányom is egy két hete jött rá h varrni akar:)....csinált aszem 3 darabot,édes volt olyan büszkén viseli.....pedig a precizitás hagy némi kivetni valót:)
Elvégeztem egy hobbi tanfolyamot, és nagyon sokat segytett. A kisfiammal vagyok itthon gyesen, és nagyon jó kikapcsolódás, csak sajnos egyenlőre még mellette nem tudok nekiállni szabni.
Ebben majd ha nem gond kérném a segytségeteket.
Főleg textil játékokat készítek, és most bábokat szeretnék majd készíteni.
Szia !
Én kb 35 éve vagyok hobbi varrónő . Gyerekeim apró ruháit is én varrtam....Mivel kezdted ?
Gratulálok:)....ha segíthetek írj bátran....bár nem vok hivatásos varrónő,de szeretek és kicsit talán tudok is varrni:)....
Vannak nagyon jó oldalak,ahol lépésről lépésre mutatják h mit hogyan kell csinálni:)
További ajánlott fórumok:
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Csokifüggőség?! Elkezdtem a 90 napost, de nem bírom a csokit letenni... a krómot is elkezdtem szedni 3 napja.
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- Lehet, hogy még csak ma kellett volna elkezdenem a 2. csomagot de én tegnap már elkezdtem. Lehet következménye?
- Kislányom fülei elállnak! Elkezdtem növeszteni a haját, de a füle körül elég csúnyán áll! Van mit tenni?:)