Elkezdtem varrni (beszélgetés)
Óóóó, a mázlista! Jó lett volna cserélni veled.
Tegyél fel majd az indiai babádról képet, kíváncsi lennék rá.
Ok, köszi.
Annyira nincs jó dolgom, holnap már nem úszom meg.:(
Engem is érdekelne.... még nem találkoztam vele. :o)
AZ indiai babámnak még hiányzik a lába.... végigaludtam a délelőttöt..:o(
Ja kérem....úgy könnyű! :)
Megint van babavarró felhívás, ha kell megírom hol találod meg!
Juhéjjj, én megúsztam, és holnap sem kell főznöm:)))
Majd én is körülnézek a turikban, kössz a tippet!
Hahó Camea!Üdv a klubban!
Ha esetleg lesz még babavarró kampány, szólsz majd?
Hááát ez ugyan nem kínai, de táskás oldal, remélem kárpótálsnak ez is jó lesz!!!:)
Keresgélj a picassan... innét el tudsz indulni... és jobb oldalon vannak mindig új felhasználok kiírva, arra kattintasz és tovább mész, egyszer csak találsz olyasmit.
Gratulálok!
Megy bizony! Mi pedig elkezdtük a sulit, ovit. :)
Mentem, mert éhenhalnak! :)
Sütök, főzök. Mindenki mást kívánt, így letudom holnapra a főzést. :)
Versenyruha? Azt hittem csak hobbi szinten űzi. :O
Mennyi az ára???? Jézusom!!!! Még jó, hogy lehet kapni! :)
Turkálót én is ajánlom mindenkinek! Olyan jó fonalakat, anyagokat lehet kapni fillérekért, ami a boltokban nincs!
A végeredmény a legjobb minden 'alkotásnál'! Közben is jó, hogy míg elkészül nem máshol jár az ember agya. Ha még örülnek is neki, az pedig kész ajándék! :)
kicsit eltűntem látom itt azért folyik az élet!
az a macsek, valami zabálnivaló!!!! nagyon tetszik!!!! egy ilyet én is akarok!! :)
Mit alkotsz a konyhában?
Újra varrtam egy-két babát... időnként rámjön... meg a Leánynak varrtam a versenyruhát az utóbbi időben inkább ez volt. De most szeretnék egy ágyterítőt és egy indiai babát... stílusilag egyezőt. A tükrös anyag 25.000 Ft/ méter... sooook... az előbb a kezembe akadt egy felső, úgy turkáltam még, megvettem mert olyan tükrös mintás volt az alja... és most megvizsgáltam... nem is tükör, hanem az a kerek nagyobbacska flitter vagy szorosan körbe pelenkaöltésezve... szóval meg tudom csinálni magam. ...l. és ez boldogsááááááááááág. :oDD
Neked is hasonlókat!
Alkotok, igaz (egyenlőre) a konyhában, de ez is annak számít nem? :)
Kíváncsi vagyok a nyuszira! Indiai baba???? Az milyen? Milyen anyagot festesz?
Babákat készítesz még?
Hahóó Lányok, szép alkotós hétvégét Nektek. :o) Éjszaka varrtam egy nyuszit.... és most festődik az anyag az indiai babához, ami a leányomnak készül, remélhetőleg holnap reggelre kész lesz... :o)))
Én nagyon ritkán varrok más szabásmintájából ilyesmit, a nyuszim egy neves tervező szabásmintája alapján készült... nos amikor összeraktam kiderült, hogy emberi arányai vannak... háááát az nekem horror... réééémes volt. Ezután maradok a saját mintáknál. Megjön aprókám, akkor lefotóztatom. :o))
További ajánlott fórumok:
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Csokifüggőség?! Elkezdtem a 90 napost, de nem bírom a csokit letenni... a krómot is elkezdtem szedni 3 napja.
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- Lehet, hogy még csak ma kellett volna elkezdenem a 2. csomagot de én tegnap már elkezdtem. Lehet következménye?
- Kislányom fülei elállnak! Elkezdtem növeszteni a haját, de a füle körül elég csúnyán áll! Van mit tenni?:)