Elkezdtem varrni (beszélgetés)
Néztem, ügyes vagy!
Más:
A fakanál bábokat beragasztod a talapzatba, vagy csak simán bedugod?
A Pennybe volt spéci karácsonyi mintájú tészta ajánlom! Csak lefújjátok aranysprével, kis akasztó és mehet is a fára a gyerekeknek!
Jobbulást neki!
Miért kéne annyira szétszedni a szekrényt? A hátoldalát kell levenni. Mondjuk nem tudom milyen széles maga a szekrényetek, és mennyire van közel a vízvezetékhez?
A szekrény eleje lehet az előlapja egyben.
Hahóóó Lányok. :o) Én semmit se varrtam tegnap... nem voltam a turiban fonalért, így áll a munkám, de maaaaaaaaaaaaaj maaaaaaaaa... :o))
Vaczila! Jó lett a jelmez! :o) Cép! :o) Nálunk annak idején a HP ruhák voltak hasonlóak. :o))
Ja és megnéztem a többi remekedet is.
Egyik jobb, mint a másik!! A kötött babák nagyon tetszenek! Megcsinálnám, csak nem tudok (nem szeretek) kötni! Egyébként is a babák a szívem csücskei.:))
Szia Vaczila!
Megnéztem a jelmezt, nagyon klassz! Az arany csillagokkal el voltál egy darabig???
Még hogy amatőr!!! Egy profinak is a becsületére vált volna!!!! (évekig varrtam többek közt jelmezt is)
Köszi!
Csak hát mostanában nem csináltam semmit.Alkotói válságom van!!!!
Kórházban voltam. Generáloztattam, mert tudjátok "az öreg járgány szívatóval indul" és néha javíttatni kell!!!:))
De most már elkezdek bütykölni. Van néhány ötletem, csak nem tudom "hol kezdjem el"!? :)
Sziasztok!!!
Most találtam rá a fórumra. Jöhetek én is???
Aha, szerintem valamelyik nap kicsit sokáig vittem le.:( Folyik az orra, de csak kicsit, és iszonyat nyűgös, úgyhogy adom neki a oscilo-t már 2 napja, remélem semmi komoly.
Én ma azon gondolkoztam erősen, hogyan lehet beépíteni egy mosogatógépet a konyhába (nagyon szét kellene hozzá szedni a konyhaszekrényt.)
Nátha? :(
Takarítottam, mostam, vasaltam. Amíg elbütyköltem az időt, nem öntisztult a ház...ki érti?
Holnap jön a szerelő, úgyhogy kiélhetem magam:)
Ma egész nap főztem, meg rakodtam, nem volt időm semmire!
További ajánlott fórumok:
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Csokifüggőség?! Elkezdtem a 90 napost, de nem bírom a csokit letenni... a krómot is elkezdtem szedni 3 napja.
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- Lehet, hogy még csak ma kellett volna elkezdenem a 2. csomagot de én tegnap már elkezdtem. Lehet következménye?
- Kislányom fülei elállnak! Elkezdtem növeszteni a haját, de a füle körül elég csúnyán áll! Van mit tenni?:)