Éljek a lehetőséggel? (beszélgetés)
Igen, hiszen az idősebbeknek (23 fölött) nyilván nagyobb élettapasztalataik vannak, mint nekem és mint egy 17 éves lánynak. Netán kerültek már olyan helyzetbe, ahol munkából kifolyólag kellett így helytállniuk.
Persze nagyon köszönöm a fiatalabb hozzászólók véleményét is!
vállald el...
Ki tudja mire lesz még jó, bárcsak nekem lenne alkalmam hasonlót kipróbálni...
Én is lámpalázas lennék :D, de ki nem hagynám ha módom nyílna rá (37L ;) )
VÁLLALD EL! :D Mit veszíthetsz? Amúgy pedig a lámpalázat, ezzel járó stresszt ÁLLÍTÓLAG le lehet győzni, nekem is ezen kellene dolgoznom... :D
20L :D
Persze, én tuti megprobálnám! :)
25L
Lámpaláz?Mitől?Egy televiziós felvételen csak a kollegáid lesznek körülötted.Vagy rosszul gondolom?
Próbáld ki magad!
31/L
A legtöbb ember lámpalázas... még a gyakorlott fellépők is kicsit.
Izgalmas, érdekes feladat egy fiatalnak... mindenképp megéri kis erőfeszítést tenni. :)
45/Nő
Igen, ez egy nagyszerű lehetőség arra is, hogy legyőzd picit önmagad. Hajrá!
31/F
Arra gondolj, mit veszíthetsz? :) Ha nem tetszik, nem érzed jól magad ebben a munkakörben, akkor bármikor felállhatsz.
Próbáld ki magad, lehet, hogy ez lesz életed legjobb döntése!
32 / nő
Árpád 33!
Fejsze:)))
Sziasztok!
Szerintem vágj bele!!!
30/nö
még mindig nő vagyok és öreg mint az országút:DDDD
Elégedett vagy?:XD
Sya!
Ha érdekel a dolog, akkor szerintem próbáld meg. A lámpaláz idővel kezelhetővé válik, ha adsz magadnak időt. A gyakorlatot ott megtanulod, és az elméleti részt autodidakta módon is elsajátíthatod a munka mellett szabadidődben. Én megpróbálnám a helyedben, de ez a Te döntésed. (27/L)
Szerintem nyugodtan vállald el, főleg ha érdekel is ez a munka! Még mindig ott van a 3 hónapos próbaidő, amikor indoklás nélkül, azonnali hatállyal felmondhatsz, ha mégsem jönne be. :)
26/L
Én biztosan elvállalnám, olyan fiatal vagy, ki tudja mit hozz még az élet,sok tapasztalatot és kapcsolatot adhat egy ilyen munkahely....40 éved meg még mindig lesz arra, hogy az eredeti szakmádba is dolgozhass valamikor.
:)
29/nő
Árpád 33:)
Fejsze!
Már egy éve keresek állást, főiskolát végeztem, de még így is nagyon nehéz az elhelyezkedés sok ezer magyar fiatalhoz hasonlóan nekem is.
Azonban pár napja kaptam egy ajánlatot, ami merőben más, mint amit tanultam és sosem gondoltam volna erre.
Az állásinterjún felajánlottak nekem egy állást a helyi televízióban. Hírek és más dolgok szerkesztésében és előadásában is szerepelnem kellene. A gondom az, hogy lámpalázas vagyok és sosem tanultam még hasonlót.
A családom nagy része és a párom lelkesen támogat, anya a lámpaláz miatt inkább lebeszélne.
Ti elvállalnátok a helyemben?
(Véleményetek mellé kort és nemet is kérnék. Köszönöm.)
23L
elhelyezkedés sok ezer magyar fiatalhoz hasonlóan nekem is.
Azonban pár napja kaptam egy ajánlatot, ami merőben más, mint amit tanultam és sosem gondoltam volna erre.
Az állásinterjún felajánlottak nekem egy állást a helyi televízióban. Hírek és más dolgok szerkesztésében és előadásában is szerepelnem kellene. A gondom az, hogy lámpalázas vagyok és sosem tanultam még hasonlót.
A családom nagy része és a párom lelkesen támogat, anya a lámpaláz miatt inkább lebeszélne.
Ti elvállalnátok a helyemben?
(Véleményetek mellé kort és nemet is kérnék. Köszönöm.)
23L
További ajánlott fórumok:
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Internetes ismerkedési lehetőségek...?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Jogi útra terelem - ezt mondta... Van rá lehetősége?
- Tgys-ra vagy táppénzre "érdemes" menni, ha van választási lehetőség?
- Milyen lehetőségeim vannak, ha egyedül szeretnék vállalni gyermeket?