Életmódi, avagy okos étkezés és mozgás (beszélgetés)
hát meg is érdemled azt a rengeteg bókot.. :)))) nagyon-nagyon csini lettél.. :DDD
na van még valaki, akit körbeudvarolhatok..??? :DDDD
Én is kapok mostanában jó sok bókot.
Azon gondolkodtam, hogy régen meg a néma hallgatás mit jelentett...valószínű lesajnáltak.
Az a kellemetlen, amikor elhízottak dicsérnek...nem vagyok jó füllentő...s marad a néma hallgatás sajnálatból.
veletek is történt már ilyen?
De jó, ezt olyan jó hallani! ma én is hallottam egy ilyet, egy olyan csaj mondta a barátnőmnek, aki különben ki nem állhat: " Tudod, hogy mi a véleményem az Erikáról, de basszus, milyen jó formás! " Köszönöm, alás szolgája :-)))))
na, megyek futniiii
Hú, csajok, el vagyok havazva, de fejben számolom a kalóriákat, és a telefonomon adom össze :-))))))
Le fog menni a két kilóm!!! Csak épp mínusz 3 kéne, mert megvan a bajom, és van rajtam víz.... :-P
Én se tudom mi ez!
Ez a spenótfagyi viccesen hangzik. Próbáld megalkotni házilag a receptet, aztán szabadalmaztasd :-D
Szép napot!!
Eszi még itt Rosie-n kivül más is a Kolláth reggelit?
Tapasztalatok? Ízlik?
A fasírt engem is felcsigázott, imádom a spenótot minden formában.
Ha volna spenót fagyi, azt is díjaznám:)
Köszi.
Én se voltam biztos abban hogy megeszi a család a spenótfasírtot, ezért csak 40 dkg húsból + 1csg spenótból készítettem az egyik rudat, a másik rudat 70 dkg húsból hagyományos módon. Így mindenki azt evett, amit akart, de nagy sikere volt a spenótosnak, hamarabb elfogyott, mint a másik. Teszek fel képet a naplómba, hátha kedvet kaptok.
teljesen jó fehérjeforrás, ideális vacsi.. :DDD
éljen a futás, hajrá csajok.. :)))))
Méghogy nem vacsorázott?!;-) Hát a bogár nem fehérje? :-DDDD
Én is szeretem a futás energia-felszabadító érzését, és utána nem vagyok éhes én sem. Jaj, de megkívántam!!! Most mennék, de esik. Estére el fogok menni!!!!!!
Én tegnap lenyeltem szegény bogarat :)
Teljesen rákattantam a futásra. Igaz tegnap voltam másodszor így este de nagyon bejön. Eljött a család is, ők addig fociztak és szurkoltak nekem. És ami fontos...esténként azóta nincs agyalás...mármint hogy mit is egyek. Sőt még a vacsi is kimaradt ::))
Sziasztok. Én még iszogatom az almaecetet és még üdítőnek is jó ebben a melegben.
Most este voltam futni, isteni volt. 8 után mentem, már kicsit hűvös volt, a békák koncerteztek, egy bogár megtámadott útközben, de sikerült elzavarnom.
A guggolás sajnos nekem nem megy, maradok gyalogkakukk.
További ajánlott fórumok:
- Ki, milyen étkezéssel fogyott le?
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Tényleg igaz a fogyásnál, hogy 70% az étkezés, 30% a mozgás?
- Étkezés és mozgás, vagy még valami más is?:)