Eléggé kínos ez a kérdés, de muszáj megkérdezzem mert félek. Elestem és megütöttem a puncimat és nagyon megdagadt! Mit tegyek? (tudásbázis)
A kézrátétel is jó lenne,
az aloe vera csak sebekre jó, ha jól vagyok informálva.
Ha nagyon fáj, menj orvoshoz, mert lehet törés is, viszont ha csak ráestél, akkor reggelig borogasd, aztán menj orvoshoz.
Traumatológiára először (baleseti sebészetre), hogy megröntgenezzenek.
Kínos? Nem ijesztegetni akarlak, de ugye vagy szépen meggyógyul magától, ami jó, vagy nem, ami viszont még sokkal kínosabb lesz, esetleg évekig járkálhatsz majd vele orvoshoz. Megértem, hogy szemérmes vagy, de sértő szándék nélkül mondom, hogy eléggé felelőtlen is, és nem gondolod át eléggé a dolgokat. Épp elég baj érheti az embert vártlanul, legalább saját maga ne tetézze ezeket, szerintem.
Amúgy meg ez az ügy inkább fájdalmas, mint kínos. Télen elesni pont a legrosszabb helyre miért lenne kínos? Tényleg nem értem. Amúgy rajtam akár a fél kórház röhöghetne, ha segítenének rajtam előbb, ezt is gondold át.
Az orvos sem tud semmit tenni ilyenkor. Ha kiderül, hogy törés van,akkor is csak fájdalom csillapítót,és mozgáskorlátozást rendel.Most gondold el,hol gipszelné?
Mégis el kéne menned,mert ha a törés esetleg kacifántosabb,lehet műteni kell.
Reméljük,csak egy kemény zúzódás,ami sokszor fájdalmasabb,mint egy törés. Addig is vegyél be valami fájdalom csillapítót,ha kell,akkor duplán is.
Hideg vízzel ne borogasd, mert úgy felfázol....!
Nem hiányzik most egy másfajta fájdalom Neked!
Keríts egy jó hosszú lepedőt, és tekerd körbe a csípő,és a felső comb magasságát jó szorosan. Így megnyugszik egy kicsit. Két fájdalom csillapító, és feküdj le.Délutánra jobb lesz
Be lehet kenni bármivel, csak nem érdemes...
Menj dokihoz, lehet hogy semmi komoly, de ezt a neten nem tudja senki megállapítani.
Nem a kérdés a kínos, hanem ez a hozzáállás!
Mi az, hogy nem mehetsz orvoshoz? Miért nevetne ki? Cseppet sem vicces, akár komolyabb bajod is lehet!
Nőgyógyászhoz nem jársz?
Amúgy persze, bármivel kenegetheted, rétegenként felkenheted az aloe verás gélt, a körömvirágot, a kamillát, meg amit ajánlanak, de minek?
Ne csináld már, felnőtt ember vagy. Ez nem játék, mint írták már többen. Az orvos nem fog kinevetni, láttak ők már más kacifántosabb dolgot is.
Törés is lehet, vagy az ütés helyén kialakulhat akár daganat is.
A te életed, egészséged,tégy belátásod szerint. Krémekkel, kenőcsökkel csodát nem tehetsz.
Szerintem is dokihoz kellene menned, mert tényleg el is törhetett a szemérem csont, vagy ki tudja...
Jobb lenne megnézetni!
További ajánlott fórumok:
- Az óvónő megütötte a gyerekemet!
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Azt szeretném megkérdezni, ha én 31 évesen egy 50 éves elvált nőnél probálkozok, akinek barátja van, akkor mi fog ebből kisülni ?
- Sosem mertem megkérdezni ezt
- Hölgyek! Mi lenne a reakciótok, ha a párotok szex közben megkérdezné tőletek, hogy mikor adta ki II. András az Aranybullát?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?