Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
várom,a mailcímem az adatlapomon!:P
Óhh honnan tudsz te az én mozgalmas napomról?
Néztem egy sorozatot(sosem szoktam,de ráfanyalodtam nagy unalmamban) nem is rossz :DDD
Szóval fekszek,mint egy normális ember,és csörög a telóm...ex volt az!Motoros talin volt,engem meg ba***t elvinni,jól be is sértődtem,mert én meg halálosan untam magam egész nap!Mondtam neki,pattanjon már motorra,és induljunk el valahová motorozni!Azt mondja:kölcsönadta a másik sisakot,ami az én búrámon szokott lenni!király!5 perc elteltével,jött kocsival!Mondtam neki,menjünk valamerre mert meg fogok dögleni ma,ha nem mozdulok ki!Oké,mentünk is,valami horgásztóra(jövő héten megyünk horgászni)...nah most jön a lényeg!Megmondtam neki,hagyjuk ezt az egészet a fenébe,és költözzünk megint össze,mert nekem így elegem van!Mondtam neki a dolgaimat,hagytam neki időt,agyalni!kivi leszek,mi lesz?
Hhaha...ma 20 képet csináltam,de égő vagyok...:))Küldök valamilyen tákolmányt de ma már nemtok,elég döglött lettem,a rokonok leszívták az energiám!...:))
Nah meg a többi.....oooooooo
És Neked mi volt,míg nem voltam?Mozgalmasra sikeredett?
Szííííía!!!!!
Mizu??Én kifekszem..hulla vagyok!O))
Elolvastam....:))
Most hun vagy BENIKÉM?
Szia Drágám!!
Hát rokonoknál voltam...:)))Babáztam ilyesmi,trécseltem..jó volt a napom,holnap is megyek !!
És Neked?
Hát Szép estét mindenkinek!!!
Megjöttem!!o)
Hhhmm....... hát túl magas:ODDDDDDDDD
De jóóóóó:O)
Ez jó:O)hhmmm.....
Pécs????
Én is baranyai voltam:O)))))
Valamit lehet tudni rólad??Tudod itt mindenki tud valamit a másikról:O)
Csak ha akarod!!:O)
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?