Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Hát Te már tuti kitapasztaltad azokat a helyeket..ahol JÓ horgászni(is).
Jó éjt mindenkinek..álmos vagyok..holnap jövök majd!
Pápá!O))
Biztos belógatja....:))O)))))))))
Hjúúj a piszkos fantáziád mindenit!
IGEN!ÉN CSAK AZT ISZOM,BÁR RITKÁN!
Azt mondják..a horgászás kikapcsol..megnyugtat!!Az jó!
Meló??Ha hívnak akkor igen!!De mindenképp benézek ám..tudjam sikerült e neked a munka!O))
ugye milyen fini? :))
uhh,50 alatt 2?az nem sok :S
nem baj,táncoltál egy jót :)
Én sem tudok,bár mi sokat csavarogtunk már az évek alatt,többször voltam vele éjjeli horgászaton,sosem érdekelt!Most valahogy érdekelne :)
holnap melózol már?
IGEN AZT SZERETEM!!Krémes vagy édes legyen,minedgy ezen belül..a túl erőset nem szeretem..nemtom holvan Beni...!!
Igen élő zene volt!Te azok a pasik???50 alatt talán 2 volt..az sem az esetem..szóval maradt a tánc..jó volt.
Na horgászni??Én nemtok.
A nők azt mondják nem szeretik..Én nem nem szerete..csak alkalmam nem volt ilyesmire!O))
uhh élő zene?nem szeretem :(
nah akkor jó volt,neked! :)) azok a fránya pasik,hol voltak? :DD
szombaton megyek az exemmel horgászni!megtanít :)
remélem jó idő lesz,ki akarok kapcsolni kicsit a parton! :) olvastam cherryztél-na azt sem szeretem :DD túl édes,jó jó a pina co lada is édes,de azt imádoooom :) te szereted?tényleg miket szeretsz?
Jó!
Változott a terv..és kocsmában tartottuk bulit!Élő zene minden..
Behoztam az un.tesóm(lány)Hát az összejött a billentyűssel..bakker!
Én meg táncoltam,ittam mulattam..jó volt!Ma annyira nem!Na semmi különös,csak álmosság és levertség..:))Elszoktam már a buliktól..:))Egy darabig nem hiányzi..na szóval pasi nem volt!!Pedig ugye az a jó....
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?