Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Itthon vállalok varrást, és a virágkötészetet is gyakorlom megrendelésre.
De ez édeskevés.
Akkor írom:)
Én is egészségügyiben kezdtem, de 2 év után inkább elmentem dolgozni. Egy bélyegző-készítőnél dolgoztam, közben a gimit levelezőn végeztem. Voltam gyerekcsősz, majd vendéglátóztam, ja és egy varrodában is dolgoztam. Utána kereskedelem, majd jöttek a gyerekek. Gyes után virágkötő lettem, és végezetül újra eladó. Most itt tartok:)
A neved alapján:)
A kicsinyítő-képző olyan lányos dolog:)
Mindenhez nem értek, csak az ápoláshoz.
Megállapodni? Remélem hogy igen, és nem kell váltanom még egyszer.
Nem unatkoztál:)
Viszont mindenhez értesz.
Gondolom, itt megállapodtál már.
Okszi.
1990-ben az egészségügyi szakközépiskolában leérettségiztem. Ezután elmentem Székesfehérvárra a Videotonhoz, egy kétéves szakmunkásképzőbe, ahol műszerész lettem. 92 júliusától kórházban dolgoztam mint műszerész. 95-ben leépítés, mentem a belgyógyászatra dolgozni, mint ápoló. Itt 2008-ig voltam, menet közben elvégeztem a felnőtt szakápolóit, és a kardiológiai szakaszisztensi tanfolyamot.
Felmondtam. Elmentem kamionosnak, nem fizettek ki, ezért 5 hónap után otthagyta. Majd útépítésen dolgoztam billencs teherautón egy évig. Itt sem a megállapodás szerint fizettek ki, otthagytam őket. Más választásom nem volt, csak az, hogy visszamenjek a kórházba, ha a családom el akarom tartani. Ez legalább biztos fizetés minden hónapban. Nem kapok annyit mint sofőrként, de mégis könnyebb, mert minden nap a családdal lehetek.
Úgyhogy tavaj október óta újra ápolóként dolgozom, csak nem a belen, hanem a krónikus osztályon.
Elég kacifántos nem?
Sajnos az tényleg baj, hogy nem okj-s tanfolyamaid vannak,. akkor könnyebb lenne. És mit szeretnél csinálni?
Elmondhatom az Én történetem?
Abban is csak gyakorlatom van, évtizedes:)
Érettségim van, meg egy-két tanfolyamom, persze, nem okj-s, ami jó lenne.
Amit én szeretnék csinálni,abból nem élnénk meg.
Józsi bácsi elmegy az orvoshoz:
- Mi a baj Józsi bácsi?
- Doktor úr olyan bizonytalan vagyok, vagy nem?
Szia!
További szépeket!:)
Lépek....sziasztok!
További jó csvegést!
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?