Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Jó reggelt Mindenkinek!
Remélem ma szebb idő lesz! :-)
Ilikém!
Megyek én is, mert holnap megint 24-be megyek!
puszi
Jó éjt
Igen , de mennyire1
A multkor volt ere egy bizonyitsi dokumentum film. ket him vizalatt artott egy nostenyt, mert nem volt hajlado nekik megallni, es a himek fel fel mentek levegot venni, de a nostent nem engedtek! Es mielott persze megfulladt volna, akkor megadta magat, es mind ketto kozosult a nostennel egymas utan, utanna elusztak erdekulket elerve es hagytak magara a nostenyt!
Ili!
Az elsőt megnéztem...a másodikat elrakom holnapra
Szerintem nem igaz, de majd megvitatjuk a második megnézése után
:-)
Jó éjt Neked is!
Pussz!!!
A videót pedig meg fogom nézni Ili :)) Holnap leszek!
Sziasztok!
Én is a távozás hímes mezejére lépek, mert már csak nézek kifelé a buksimból, de hozzászólni nem tudok, nincs erőm. Jocoka45 megölte a bulit, amikor lehurrogott, most bedepiztem :D. Megmondtam, akinek nem tetszem, kapja be a kakasnyalókámat :P
Nektek szép álmokat, "Spanok"! :)
de egy tulajdonsagunkat azert megosztunk a Delfinekkel...
Az emberen kivul, nem utod letrehozas celjabol a Delfin is szereti a sexet! Amit elvezet szempontjabol csinal..
Várj egy picit!
Csak azt akarom mutatni,hogy jól emlékeztél
Na nekem leragadnak a szemeim, szóval lelépek :)
Jóéjszakát Nektek! :)
Pussz mindenki!
csak mielott az uj hatalom uralkodott ujra epitettek egyreszet a fold alatt, =nem hagynak bizonyitekot az AVOsok maguk utan.
Azok mind szent embeek voltak.
Tudod, hogy a mikor a borton udvarokban embert akasztottak, akkor az ott levo autokat, teher autokat mind beinditottak es zugattak, hogy a politikai bunos utolso kiabalasai ne hallatszonak!!??
Igen!
Én meg arról, hogy a gyiloks bálnák, hogy tanítják a kicsiket pingvineket elejteni...Egy kis jégtáblán volt a pingvin, ők meg felváltva dobálták fel magukat a pingvin mellé. A jégtábla billeget, majd a pingvin a vízbe esett...
Okosak, de rossz volt nézni
Móni,innentől megtalálod:
inkább priviben
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?