Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Namikám!
Olyan rég láttalak!♥♥♥
Elég szomorú volna, ha emiatt kellett volna lelépnie...
Nem hiszem el, hogy egy szimpla fórum ekkora felháborodást váltson ki emberekből! Semmi sem történt, csak beszélgetett!!
Én sem és párom sem vagyunk tökéletesek, de 23 és 24 éves korunkra képesek vagyunk mindent megbeszélni egymással, és abszolút jól működik a kapcsolatunk minden tekintetben! Nem is beszélve a kölcsönös bizalomról!
Szia Dodi!!!♥♥♥
Remélem,Te nem forgatsz ilyesmit a fejecskédbe!
Szia Drága!
Hiányoztál! ♥♥♥
Mikor lépett ki Sehike?
Szia Ilike!
Sehi bedobta a torulkozot!
Ki jelenkezett a Hoxa-rol.
Ezen morfondirozunk a lehetseges okarol.
Sziasztok!
Mi történt!?
Megyek en is ennek Uromere alukalni....Nincs kedvem ma tovabb maradni, Tul sok szamomra kedves ember torlodott az utobbi idoben a Hoxarol....
Jo ejt fiatalok, aludjatok jol, Szeretlek titeket...♥♥♥
Azt írta semmi baj,csak ennyi volt!!:(((
Mindegy!!MI SZERETETTEL VISSZAVÁRJUK!!!!!!:)))
MB,nekem van egy kis kedvencem,
Sutok egy maraknyi krumplit , utanna ket vekonyra vagott szalonnaszeletet, be irdalva, le lehet vagni a boret, amikor mar ugy felig megsult, szorok hozza karikara vagott fokhagymas, paprikas fustolt kolbaszt, amikor egyutt sult raszorom a sultkrumplit, ra utok 3 tojast, osszesutom, amikor a tojas is megsult, rateszem egy elore melegitett lapostanyerra, megpiros orolt paprikazom, megszorom fokhagymas soval, es kesz!
Finom es laktato. (nekem) probald ki egyszer!
Szioka Sehikem! Hat mitortent, kiborult a bili?
ne ijezgess benonket!
Jo itt Veled is elhulyeskedni!
Oh! :( Ez most rosszul érintett... Cépjány megszűnik létezni számunkra :(
Hiányozni fogsz Sehiiii!! ♥♥♥
Puszi, és minden jót!
szia Sehi...
Ne csinald mar.....Mert nem leszel tag? :((((
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?