Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Cijjjjaaaa Sondika...♥♥♥♥
Befutottal? :))
Úgy is van! :D
Szeeebusz Sondiii! :D ♥
Sokan azt mondják, hogy természetellenes, hogy ha egy férfinak hosszú a haja...de csak vissza kell gondolnunk a régmúltra, sok-sok évvel ezelőtt pl. minden férfinak hosszú haja volt! :O Sőt! Be is volt nekik fonva, és akinek a legszebb és leghosszabb fonata volt, az volt a legférfiasabb!
Én valahogy bolondulok a hosszú hajú férfiakért, és nem tudom, hogy ez honnan jött, de már nem is akarom leküzdeni :DDD
Hehe :D Majd bejátszom egyszer :D
Amúgy én is ugyanezt csinálom, mikor Ő mondja, hogy én vagyok számára a Tökéletes Nő! XDD
Jó kis pár vagyunk, nem igaz? :DD
En mindig is imadtam a hosszu haju pasikat. A parom is az volt valaha....
Es a Nagy testver is az! :))
Hogy jokepu-e? Az nem kifejezes....:))
Tartsa elebe akor egy tukrot....
Aranyos vagy :)) Hát nem mindenkinek van jó ízlése :D
Mindig olyan kis bolond, mikor mondom Neki, hogy szerintem iszonyat jóképű! Olyankor fújtat, hogy ez hülyeség :DD
O a te dragad?
Hat nem mondom.....Ha 2o evvel fiatalabb lennek, lecsapnam a kezedrol.....:))
Sejtettem, hogy a cekcualitás van a háttérben :D
De Te kérdeztél, én meg válaszoltam :P
Dilis.............:)))
Masra gondoltam!!!
latszik, hogy mar reg voltal. te csaje! :))
Csalódtál?!?! :O Az én párom az egyik legférfiasabb férfi a Földön! :O imádom, amit csinál, mert csodálatos dolognak tartom az ilyen fajta tiszteletet a magyarsága iránt!
Még akkor is, ha manapság már néha szégyen magyarnak lenni :(
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?