Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Este,jöttem volna már 11 körül,de olyan újak voltak,és nem volt hangulatom bekapcsolódni.
Most a másik iker van elől,és az néha depis.
csatlakozom Zane-hoz!!
hol a feszkesben....????
De azert jo Reggelt!
Hat akkor atszaladok, es segitek Neked a hazimunkaidban. A porszivot ugyesen megtudom idomitani minden kez mozdulatomra reagal! Mesteri fokon tudom bepakolni a mosogato gepet, torolgetni is jol tudok, de most nem vagyok nathas...
A mosogato geped az olelessel mukodik, es ugyhivjak hogy Dodi.. :DDDD
Ilikém!
Hol a fészkesben jártál????
Jodot Kedves jodot, ha segit Neked De te vagy otthon azon a teren! en csak kontarkodom..
Azt montak a hatalmasok kiknek a hat alma sok, hogy 40 ev mulva tehatseges kezdo lehetek egy liba pasztor mellett!
Ti holgyek nagyon erzekenyek vagytok az ilyesmire, nem hiaba a Venusz rol szarmaztok! ;)))
De orulok, hogy komolyabb bajod nincsen csak egy kis "PMS" ;)))
Neked is!
De nincs szerencsed, csak en vagyok itt most. Talan kesobb... Mindenki a melojaba igyekszik.
Mire ideértem 105 volt a pulzusom...már vettem be béta blokkolót!
A fejem fáj, de a kolleganőnek is fáj(fájt) igy talán a mára várható 20fokos lehülés az ok
egymas utan csinalom a typokat. az ujjam gyorsabb mint a szemem.
Pedig a Heck Arewe indian fonok azt mondta, tetted gyorsabb legyen mint a villam! De gondolataid elozzek meg tetteidet!
tudod honnan kapta a Heck are we indianok a nevuket?
amikor mesze elmentek kovetni a Buffalo csordat, eltevedtek, es az egyik nagy domb tetejere felerve, felallt a fonokuk a nyerekben es azt mondta; where the heck are we?
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?