Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Nem, én csak egy felfedezetlen amatőr író vagyok. :)
Na jó, nyertem már három pályázaton... meg egy időben egy netes újságnak állattörténeteket szolgáltattam. Most kicsit leállt a lap, nem tudom mi van velük.
Vagyis egy tök átlagos nő vagyok. :)))
Na jó, elvileg jól írok. :)))
A hajófenék meg túl zárt. :)
Gondolkozz rajta, van még idő, még össze kell szerkesztenem az eddigi anyagot, a mostani még sehol sincs.
Egy hónapja találkoztam a szerelmemmel - D. J. naplóban fotó - és ahogy az ágyamban feküdt... és elnéztem... olyan kalózos volt... és azt mondtam, hogy a következő sorozatom egy kalózos lesz, amit majd írok rá. Előtte a Boszorkányok pedig nincsenek- ben - szintén naplóban - is ő játszotta Arnold herceget. Meg az életemben a főszerepet.
Aztán amikor idejöttem, elkezdtünk játszani, és egyre többen vagyunk.
Pecás?
Még ellenségre is szükség van, meg ártatlan áldozatokra, de azt a szerepet nem akarom kiosztani. :)))
hát ott ahol a titkos naplóm volt de ez nem titkos...oda van írva,hogy képek magamnak:D
interaktivitás és ott naplók...
Jo az nekem!
En pecas lennek legszivesebben...:) De olyan nincs...:)
És mi szeretnél lenni a hajón?
Akkor biztos nem személyesen kérdeztem, hanem amikor mindenki itt volt és úgy, hogy: Ki szeretne még jáccani?
A kritikus is elkél, az biztos, de ő nem játszik, az nem jó lened. :)
Nekem meg most delutanra bekattyant az epem! Olyan szepen alattomosan luktet....
Lesz itt meg ma este minden! :))
Szia még eccer! :)
Nagyon fáj a fülem egy hete, öregszem. Biztos huzatot kapott.
jajj mááá....hova sietsz???
ne nekem mond...nem én vagyok a rendező..egyébként aztsem tudom milyen film...semmit nem tudok...csak azt,hogy valamilyen görög kalózlány vagyok...de többet nem tudok...teljes a sötétség...még azt sem tudom mibe kerültem..nem volt időm utána olvasni...
Csak futtában láttam, hogy írtad, mert közben anyuival beszélgettem, visszamegyek majd a reggeli hsz-okra, mert nagyon jól elvoltunk. Majdnem én is, csak anyu nagyon ráért. Meséltem neki, hogy kalózcsapatot szervezek. :)))
vagy azóta új ruhád van?
Igen! naagyon!
Na lepek is, mert ti most kalozkodtok....en nem vagyok szereplo, ugyhogy majd megnezem inkabb a filmet,,,:(
De lehet, hogy oda is elfelejtetek meghivni...
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?