Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Ez nincs is korán!:))))))))
A kocsonya hűl még!
:o))
Megyek aludni .... jó éjszakát! ..... ill .... további szép estét! :o))
Vasúti kocsi és mozdony modell az nálunk is van bőven .... :o))))
Akkor nem unatkozol! :o))
Hát .... rc vitorláshoz még nem volt szerencsém .... biztos nagyon klassz! :o)) Van még egy kicsi rc motorcsónakunk, azzal nyáron a Balcsin játszottunk sokat ..... :o))) Én mondjuk csak elvétve jutok hozzájuk .... :o))
Ez a hobbid?
orulok hogy latlak, nem versenyzek, csak szeretem epitgetni oket es jatszani veluk.
Vitorlazni igazival es vannak radio kontrolos egymeteres osztalyba tartozik, es ha azzal kimegyek az egyik kis tora, az idegeim nagyon lenyugszanak, mikorra hazajovetelre kerul a sor. Csak ket csatornas radio kell hozza, az egyik csatorna kell a kormanylapatot a masik csatorna, meg a vitorlat szabalyozza. magam terveztem es csinaltam a mechanikai reszeket.
Szia, nem .... nem alszom. Gratulálok az ajándékodhoz .... tényleg jó fiú lehettél .... :o)))
A kisebbik fiamnak is van .... kicsi rc koptere .... meg rc autói is .... azokkal versenyez .... :o))
Oké! Én is szeretem!
Szia!
Kedves Ilikem, nagyon kesoig fent vagy, holnap nagyon faradt fogsz lenni!!!
Nallunk mar meg volt a karacsony. jo kis fiu voltam, kaptam egy kis Helicomptert taviranyitosat.
Amint tudod, meg nem nolt be a fejem lagya... mindig gyerek vagyok... Ha mar nincs massal jatszadoznom, hat itt van a kis Copter...
Előre is szívesen!:))
Megyek alukálni! Örülök,hogy még itt értél!
Puszi,jó éjt!:)
Mielott kiszedem a tanyerolba, amikor mar megfott,
A fokhagyma kinyomoval minden tanyer aljaba teszek egy gerizd kipreselt fokhagymat is ami meg jobban megbolonditja! jaj de fonom tud tole lenni!!!
Nagyon szeretem!!!
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?