Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
tudod mi jo meg, es most divat is...
Dekoracios kellekek, illetve bulik szervezese...
Ahhoz nem kell nagy befektetes, es jo is sulhet el..:)
Elkezdened feketen, olcsobban mind a tobbiek, es aztan meglenne az alap egy sajat cegre.....
Dehat kiado les, es ha atvenned az arujukat?
Azt mar lattad, hogy mennyire megy az uzlet....
Leglogikusabb gondolkodás szerint ezt kéne folytatni,illetve én kibővíteném porcelánnal, kerámiával,kerámia most is volt elvétve.
A környékbeliek szerették ezt a boltot.Csak félő hogy nincs ehhez elég pénzem.
Nálam kölcsön nem jöhet szóba.Alapból ellen vagyok.
Olyan dolog kéne ami nem igényel nagyon sok befektetést,mert van valamennyi pénzem.De nem több milla.
Egyedül egy ilyen boltot nem lehet vinni,ott is lenni,áruval is ellátni,intézkedni is...
És még kérdés az anyagiak..
csak azt ne!
En latom itt a szomszedba a ceget 4-en vittek, tarsak...most tonkrementek, mert mindenki lopott a masiktol, es ma is tobb mind 5 ev utan pereskedne, es nem tudjak folszamolni, mert mindenki mindenkit meglopott! Tul sokat akartak. Vagy a magad gazdaja, vagy senki mas...
Kis lepesekkel meg lehet csinalni...
Persze nem minden hónapban ennyi a bevétel,de nyilván ez más boltra is igaz,tapasztaltam.
Érzek vágyat hogy a magam ura legyek de félek is,társ kéne hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?