Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Hát ez az! És itt a bökkenő a pályakezdőnek! Honnan szerezzen tapasztalatot? Ha sehova nem veszik fel, akkor a büdös életbe nem lesz lehetősége komoly munkában tapasztalatot szereznie. De! Ha meg nincs tapasztalata, akkor sehova nem veszik fel!
Ördögi kör!!
Nem,most is jelentkezem eladónak és pénztárosnak is.
Boltvezetőt még kevesebbet keresnek,ez nem gond nálam ,mindegy hogy a poziciót minek hívják ha normálisak a körülmények és a fizu.Tudnod kell hogy én jó pénzekért dolgoztam általában,nehéz ebből sokkal lejjebb adni,nagyon nehéz...
Nem elég a program használat, sok más mindent kell ismerni. Mostanság az univerzális emberkéket keresik.
Az én munkahelyem is több szakma elvégzésére kötelez minden dolgozót.
Ez igaz,de nálam ez a munkára nem vonatkozik.Nem megyek el minimálbérért olyan helyre dolgozni ahol az alapvető higiénia sincs meg,lásd no wc,no mosdó,no fogas,stb...Ilyen helyen voltam nemrég interjún.Én elég komoly helyeken dolgoztam idáig üzletvezetőként,nem szeretném nagyon sokkal lejjebb adni,természetesen ésszerű keretek között hajlandó vagyok kompromisszumokra.De tudod egy egyszemélyes boltban ahol a szomszédos rendelőbe kell átmenni toiletre...
Hogy hagyod ott a boltot mikor kinti kirakata van,stb???
Elvileg igen...a számítógéphez értek, pár programot tudok használni, a többibe meg bele lehet jönni...
Nade hun van ilyen meló?? :DDD
Sajnos nincs megfelelő végzettségem, erről nagyobbrészt én tehetek...
Okj-s médiatechnológus asszisztens volnék...? Ne kérdezd, mit takar ez pontosan, de annyit már én is tudok róla, hogy ez a papír még a wc-re is kevés! :DDD
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?