Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
Semmi baj azzal, ha nézed. :)
Nem ítélkezem én senki felett, Anyum is nézi, de még a férjem is (azért vagyok kénytelen látni-hallani olykor-olykor).
A baj az, hogy egyáltalán ilyen műsor képernyőre kerülhet. Igaz, a jelek szerint van rá igény. :(
Reggel én is zene tv-n ébredezek (reggeli közben), és este azon alszom el. :)
A köztes időben pedig állatkákat és orvos sorozatokat nézek. :)
Ilyen behatóan még nem tanulmányoztam :)
Ahhoz még nem volt türelmem :D
Nézzed csak Drága Móóó, én nem bánom. :)
Jogosan mondhatjátok: akit nem érdekel, ne nézze!
Hát nem teszem, én maradok a LifeNetworknél és az Animal Planet-nél :)
Engem az dühít (bocs Többiek, ezt még elmondom, aztán befejeztem), hogy ingyen élnek odabenn, esznek-isznak-buliznak, de ha épp odakapcsolok, más nincs, mint a sírás-rívás, hogy nem bírják már idegekkel a bent létet. Hát bakker! Önszántukból mentek be, sőt némelyik meg is zavarodott volna, ha nem őt küldi be a közönség. Akkor miről beszélünk? Majd ha lesz időm sajnálom őket. :P
Na, végeztem! :)))
Na igen. :)
"Érdekes" - és még enyhén fogalmaztál. ;)
Elég unalmas, hogy tele van velük minden lap, minden műsor az RTL-en. Mondjuk szombaton még örültem is, hogy a szőke kiscsaj kiesett, bár ha rajtam múlna az egész műsort úgy egy az egyben levenném az adásról. :)
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?