Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
En is szeretek jatszani a gepekkel, van is egy par, a digikbol lehetne bemutatni a technika fejlodeset.
Emlekszel, az elso es a masodik Digi csalad gepeknek a villanoja gyenge volt, csak harom meterre hatott, de mar ott igen gyonge volt, es a tetejen a saruja is csak a kulonleges hozzajuk csinalt villanokat fogadta el. a Standard villanok indito feszultsege negyvenvolt folott voltak, es a Digike meg max 20 volt, van egy par eros villanom,es abbol csak az egyiket lehet hozzajuk kotni, mert a beepitett kapcsolo tranzisztor egybol bekrepal ha a feszultseg kicsit is magasabb.
Tobb ezer kepeim vannak de alig van benne igazan jo. Az egyik Sony ujsagba bele kerult 8 kepem, arra kihuztam a pupomat.:DDD
Én is lelécelek reggel melódia.
Ahogy tudok jövök.
Pusz nektek !!!
Ennyi voltam mara...
Jo ejt nektek...:)
Meg kisÁgi. :)
Rossz vagyok. :)
Ilikem , ezek elemesek, modelek, nem igazik, csak az egyik.!!!
Nezd meg a Lotusz mogott is mekkora a fu", meg az F1 es is elemes!!! Csak elethu jatekok, fel meteres az egesz! Nem igaziak!
Mindegyiket kipróbálnám, szép sorjában. :)
Na, gumikoptatásban én is jó vagyok. :)
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?