Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével? (beszélgetés)
na ifjak én elvonulok.k.rvára nem vagyok feldobva és nem fokoznám tovább ezt az érzést.
nem mondanám hogy holnap jövök.
néha sok ez nekem.
szeretnék feltöltődni.
többektől is olvastam hogy függővé válnak hoxa ügyben.ugylátszik én is.
jó ez-jó ez csak nagyon azonosulok,jóval rosszal egyaránt. most inkább a rosszal.
kevés az erőm hogy ezt mind feldolgozzam.így magammal viszem..
de rossz az van elég..
átgondolok pár dolgot,kilazítom az agyam és kieresztem a gőzt.
addig is küldöm nektek:
Enya "The Memory Of The Trees"c.számát.sziapuszi mindenkinek.
Ili bakker..megölsz de nem mentettem el a számod a múltkor:S
majd add meg még egyszer :D
de akkor beszólok,ha megjöttem!!
Jobbulást neki !
Vigyázz magadra te is !
Puszika !
kaptam jó sok jelet,visszaküldöm őket ha hazajöttem,vagy reggel most rohannom kell!!
nem felejtem el visszaküldeni!!Ilii ez neked szólt pláne...:)))))
pussz!
Megtudtam hogy mivan.
Végeztem.
Igen jól írtad az fájdalomcsillapító.
Gondolom nem láttak akut teendőt beadták a görcs és fájdalomcsillapítót és haza küldték.
lelkeim mennem kell!!és köszi,hogy még így szerettek:DD
én is titeket!!puszi mindenkinek..örülök,hogy beszéltünk,kicsit megkönnyebbültem...első mindig nektek panaszkodok:DD
puszi sztem ma már nem találkozunk!!
jó éjt:)
a pasi tudod mit mondott??mozogjon és rostosat egyen...hát ennyi..holott 1 szuri és egy nospa és contramal sem vette kis neki...remélem jól írtam és emlékeztem!
contramal??ilyesmit mondott anyu..na mindegy szóval én kiabáltam kicsit,hogy ide nem érdemes jönni...
Én már párszor leírtam Neked őszintén és kicsit keményen is, amire Te azzal reagáltál, hogy: "Köszi, Te legalább megértesz..."
És aztán újra jössz az értelmetlen kérdéseiddel, és beszólásaiddal! Na nekem ebből volt elegem! Vagy normálisan viselkedsz, vagy keress egy másik fórumot!
Ja, és látod másnak sokkal nagyobb problémái vannak, mint Neked!!!
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Elégedettek vagytok a párotok hüvelyméretével?
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Hogy lehet feldobni egy sima hétköznap estét, ha kettesben vagytok a párotokkal?
- Ti milyen kapcsolatban vagytok a párotok előző kapcsolatából származó gyerekével?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?