Elégedett vagy a nemi szerved kinézetével? ;) (beszélgetés)
Ebben igazad van,hogy többen vannak alatta :) ő ilyen és ezért tartottam meg :DDDD na jó ez ronda volt,mert imádom :)
Ezért írtam az átlagot hiszen mindenkinek másra van szüksége
Azért többen vannak 20cm alatt és 6cm szèles?Igazi John Holmes.
De 40 perc kardióval kezdek :) futópad,sí..lépcsöző... utána a sulyzós hasazós rész...
Akkor semmi kardió? :)))))))
Ne is idegesíts ilyennel,hogy lemegy a jó didkóm :((((((((( már 12 kilót fogytam a hasamból 14 cm a popsimból 6 centi ment le és a mellemből viszont 1 cm sem!!!!
Próbálom kímélni még véletlen se menjen le...ha elkezd lentebb menni akkor abbahagyom...
NA ÁCSIII VAN PUMUKLI.
NEM azt írtam,hogy 20 centiméter alatt nem férfi a féri. Ez hülyeség.
Mindenki olyan amilyen és meg találja a párját én megtaláltam :) én idióta vagyok,mert nekem a szex túlságosan is fontos és és nézem a méretet,mert ha nálunk a szex nem magy akkor harapós vagyok.De szerencsére nem sok nő olyan,mint én vagyok és ne adj arra amit én írok.Mindenki más...
húú én megyek aludni mert holnap tanulni kell egésznap. jó volt veletek beszélgetni. jók legyetek, majd benézek hogy miről beszélgettetek. jóéjt mindenkinek, szép álmokat! sziasztok :)
pumu!!! ne legyél ilyen. nem kell általánosítani. férfi vagy te ne aggódj :)
mi ez a mosolygás? most megmosolygod a pici cicim? hehee. nem ajánlom :D
Én úgytudom hogy a női mell a zsírszövet,tehát he edzeni fogsz akkor súlyveszeteséged is lessz ami pedig egyenlő a melleid tartásának elvesztésével.
te is szimpatikus vagy pumu, de még szimpatikusabb lennél ha elfogadnád magad. lazíts :D
Csak sikerült.Ez volt a cél.A nõk a nagyot,vagy óriást szeretik.20cm alatt nem fèrfi a férfi.
Nem fájt még a hátam,mert jó a tartásom :) most eljárok kondizni,mert hát van miből fogynom és ezen rimánkodok,hogy 1 cm se menjen le belőle.Én imádom a büszkeségem.az nekem egy nagyon boldog pillanat mikor megyek az utcán és nézik majd kedvesen mosolyognak rám :) ez igen ez elismerés :) nekem csak előny.És ha újra pici lenne na azt nem tudnám elviselni.Tudod amid van az jó de ha attól többet kapsz akkor már a több kell
Aranyos,szimpatikus lány vagy.
:)))))))))))))))))))))))))
Pumukli az okés,hogy a hüvely 12 cm de azaz alap méret.Ez olyan,hogy te is a szűk puncit szereted és nem azt amiben lötyögsz és alig érzed. Hol köt ki a 20 cm? páromé 21/6 :) és nem érezném,hogy nagy lenne. Így a nála kissebb már el veszik bennem :D és valljuk be a nők a nagyot szeretik,mert azt jobban érzik.Hiába mondják,hogy okés a kicsi,mert nem az nekem nem,mert nem is érzem és minden nő szereti ha van mit éreznie. De az,hogy a nagy hova megy? :DDDDDDDDD be fér oda szinte bármi :)
jaaj remélem nekem nem fog. nem fáj tőle a hátad?
"nekem a szexológusnő azt mondta" :D ez a kedvencem. :D kékpolónak 20 centis kell. én besírnék ha akkora lenne a páromnak. mindenkinek más tetszik értsd meg.
nem tök mindegy kinek hogy néz ki emberek?????? hová fajult a Világ...
Nem töltettem fel :) egyszercsak nőni kezdett.Férjem pici cicivel ismert meg és hatalmasokkal vett feleségűl. Nem tudom mitől de 20 évesen kezdett nőni igazán.
20cm?Nekem a szexológusnõ azt mondta,hogy a hüvely 10-12cm hosszúságú.8cm hol köt ki?
váú. 75ből hogy lett 95/D? feltöltetted?
Neked csak annyit válaszolok,hogy nekem 18 évesen 75-ös cickóm volt és meg is voltam elégedve vele..ma már 95 D a cickóm és ezaz amit imádok.Régen hittem,hogy jó de most miután ekkora van ez a tökéletes.Szülés után meg nem lóg..ugyan mitől lógna?
Nem,arra,hogy egy póz váltàs után a hüvely hatalmas hosszútávú fingik.
Na majd én beírom ha már ekkora probléma...
Pasiknál az átlag az a 17 cm :) ehhez viszonyítva döntsd el.
De én még mindig azt mondom 20 alá nem megyek :)
ne kacagtass már. nagyon dilis vagy :D nem tudom amúgy, valószínű, hogy kisebb lyukat szeretnének vagy kitudja. nem tudom de nem is akarom megtudni soha. :D de te nagyon vicces vagy :D
Arra gondolsz, hogy harangozol benne?...:)
Feltöltik a puncit?És aztán a megrendelt méretre ősszvarják?
Amikor a hüvely fingik.Azt mondják,hogy vékony dugattyúnál fordul elõ.
További ajánlott fórumok: