Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Minden éjszaka azonos időpontban ébredni cikk

Minden éjszaka azonos időpontban ébredni


Biztosan másokkal is előfordult már ilyen. Békésen alszol éjszaka, valami felriaszt, ránézel az órára, alszol tovább. Másnap éjszaka ugyanez megtörténik és az időpont MEGEGYEZIK! Micsoda véletlen - gondolod. De ismétlődik vagy egy héten belül több napon is megtörténik veled. Ez már nem lehet a véletlen műve, vagy igen?
Minden éjszaka azonos időpontban ébredni
Kép: Pixabay

Velem is ez történt. Egyszer, kétszer egy héten. Majd a következőn újra. Már-már ijesztő volt, hogy szinte percre pontosan ugyanakkor valami felkelt. Gondoltam már mindenre magamban, még paranormális tevékenységekre is, így egyre nehezebben is aludtam vissza. Beindult az amigdalám a fejemben és sokszor még órákig forgolódtam, szorongtam, gondolkodtam, szitkozódtam felváltva, hogy "Ilyen nincs?!?". De volt. És megtörtént újra és újra.


Persze rákerestem az interneten és egészen hasznos ismeretekre tettem szert. Nincs új a nap alatt, már az éjszakai konkrét időben ébredések okait is megfejtették angol tudósok, vagy valaki mások. ;)


Tehát ha bizonyos időközönként éjszaka ugyanabban az időben (vagy akár pár percnyi különbséggel) felriadsz, jegyezd meg az órát, percet, mert abból a következő okokra lehet következtetni?Éjjel 11 és 1 közötti ébredés: érzelmi csalódás


Azt mondják, a test óra alapján ez az idő, amikor az epehójag aktív. A kínai nézetek szerint aki ebben az intervallumban ébred, annak valamilyen csalódás nyomja a lelkét és azért ébred fel, hogy ezt rendezze magában. Amíg nem sikerül, addig kínozza az éjszakai felriadás.


Éjjel 1 és 3 közötti ébredés: harag


Én bizony minden éjjel 2:14 körül ébredtem, internetes kutatásaim szerint tehát a harag gyötri a lelkem, ezért nem tudok békében aludni. Megmondom őszintén, miután ezen információ birtokába jutottam, rájöttem, hogy van benne valami. Tényleg haragudtam legbelül és ez még nem is múlt el.

A szervóra szerint ez a máj ideje, a kínai bölcsek a meditációt javasolják megoldásként.


Éjjel 3 és 5 közötti ébredés: szomorúság vagy üzenet


A 3 és 5 közötti ébredés már két dologgal is indokolható. Az egyik az, hogy a lelked szomorú és olyan megoldásokat kell keresned, amivel teszel magadért, a saját örömödért, boldogságodért, jólétedért, ápoltságodért, stb. Énidő kell neked magyarul.

A másik verzió, hogy ilyenkor egy magasabb hatalom próbál üzenetet küldeni neked - brrrr, borzongató. A világegyetem próbálja olyan dolgokra vonni a figyelmed, amikkel segíti az utad egy bizonyos irányba. Ilyesmiket gondolkozz el, ha ebben az intervallumban ébredsz fel rendszeresen.Lehet ezekben hinni és lehet rajtuk nevetni. Azt gondolom, az ember minden ilyen jellegű információból merítse ki azt, ami a hasznára válhat. Én már okosabb lettem azzal, hogy felismertem önmagamban a haragot valamivel szemben, amivel most nem igazán tudok mit tenni, változtatni nem lehet, illetve nem rajtam múlik. Azt tehetem tehát, hogy önmagamon dolgozok, a belső békémen, hogy egyrészt ne ébredjek olyan gyakran, másrészt ne szorongjak, könnyebben visszaaludjak, ha mégis előfordul.
Írta: boldogzokni, 2020. július 17. 09:35
Fórumozz a témáról: Minden éjszaka azonos időpontban ébredni fórum (eddig 20 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook