Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Gondoltam Cápázok, mert az a hülye nem érdekel
No, itt is benyomtak szűk ruhába egy előrehaladott terhes műsorvezetőt
Megnézetem, hogy mikor ismétlik majd. A hétfőit, kedden 16-kor.
Amikor itthon vagyok ok, de ha dolgozok már nem annyira...
dehogy sértődöm, ez a valóság.....
igen, apu kommunista volt, a ritka becsületes fajtából és én nagyon büszke vagyok rá....Nagyon karizmatikus és rendkívül okos ember volt, én még tanultam a tankönyveiből....
Más korosztály is vagyunk ,más világban dolgoztál te, a szüleid meg pláne ,mint én :) Ne sértődj meg, de ez tény.
Én is vezető voltam egyébként.
én mindig vezető állásban voltam és egyszer ordítottam, ahogy a belemen kifért egy sráccal, már a KFF-nál.
Valamiért szóltam neki, hogy csinálja már meg, mert határidős és erre azt mondta nekem : " mi van ? ben jó volt az éjszakád ???"
egyrészt rohadt sértő, másrészt az anyja lehettem volna, és a főnöke voltam....
nem győzött mea culpázni utána, a fenekemet nyalta...mondtam, ilyen smúzolásra nincs szükség, de gondolja meg máskor kinek , mit mond...
Édesem, a közig.-ben ez másképp müködött. Túl sok volt a fizetésünk, túl sok jutalmat kaptunk.....meg embere válogatja,....
Sok helyen dolgoztam, de ez sehol máshol nem volt "dívat"..
a faterom (gyárigazgató volt) volt ilyen ordibálós, párszor fel is nyomták a PB-on, de ő annyira jó káder volt és annyira értette a szakmáját (mérnők-közgazdász), hogy végül elfogadták, hogy ez a stílusa...de mindig jót akart...
a beosztott mérnökei, fiatal srácok, könyörögtek nekem : Ági mondd meg az apádnak, hogy ne magázzon....nála az volt a "pipa " jele....
Teljesen igazad van! Egy vidéki kisvárosban még lehet kiskakas egy ilyen Béci féle karakter, de Pesten úgy ott lehet hagyni, mint a sicc!
Amúgy tele volt logikátlanságokkal a mostani rész is. Az egyik, hogy Bori láthatóan üzletvezető szeretne lenni. Nos, fenékrázásnál kicsit több tudomány kell oda! :)
(Arról nem beszélve, hogy ugyanez az ember három nap múlva kidobja őket és tőle akár a híd alá is mehetnek! Minek nyal neki?)
A másik: Béci-Lali sikerén felbuzdulva-egy vetkőzős show-t szeretne. Erre Boriék egy olyan műsort adtak elő, ami minden nap megy a klubban. Mit szólnak majd hozzá, ha egyszercsak megszólal majd, hogy akkor most vetkőzzetek csajok?! Erősen kétlem, hogy ezek a lányok teljesen meztelenre vetkőzzenek egy diszkónyi ember előtt! :)
megérteném,ha ez egy kisvárosban lenne,
de ez Budapest,
nagyon sok főnök beszél így, kihasználva a helyzeti előnyét....
és az emberek megalkusznak, mert sok a fizetés, ahhoz értenek.....és nincs hova menniük.....sokszor fel kell adni az elveket, sajnos...
velem 1x ordított a női főnököm, én vissza neki, amin nagyon meglepődött : megmondtam, hogy kirúghat, leveheti a jutalmamat (le is vett belőle), de velem soha többet velem nem kiabálhat...Nem is kiabált, pedig még évekig dolgoztunk együtt (én is főnök voltam ugyanott amúgy), sőt jóban is lettünk a végére......mással igen