Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Ideje. Nagyon elszaladt vele a ló:)
Alexa hogy bólogat, ő is elhagyta a fiát.
Karesznak bejött a terve.
De ,Zsófika apja a balázs és ő ütötte meg Sárát,
Nem.Zsófi apja megütötte igen,de a nrvét már nem tudom.De az nem a Patrik
Takonygerincű Lallert péklapátoznám
Jó estét!
Akkor rosszul emlékszem. Én abban a hitben éltem, hogy Patrik Sári apja:D De volt közöttük valami a múltban...
Balázs Zsófika apukája. Ő is utánuk jött Magyarországra, elvileg dolgozott is egy ideig, de Sári megnyilatkozásából az jött le, hogy ő már hamarabb visszament Spanyolországba.
Én Patrikra emlékszem...De most elbizonytalanodtam.
Szerintem nem az apja. Az nem Balázs volt?
Zsófika apja Patrik, nem? Vagy nagyon el vagyok tévedve...?:D
Az nem a Zsófika apja volt?
Még az elején volt róla szó, amikor Sári hazajött Spanyolból. De nem vagyok teljesen biztos benne...Már rég volt.
Patrik bántalmazta? Az nekem kimaradt.
Karcsika elég pofátlan tud lenni, de a végén mindig belátja, hogy hibázott. Viszont elég nagyokat szokott hibázni. Meg az se tetszik, ahogy beleszól mások életébe. Nem mindegy neki, Sára kivel van?
Ha Sára érzi, hogy nem képes megadni mindent Zsófinak, akkor miért ragaszkodik hozzá mégis? Akkor korrektebb lenne lemondani az anyaságról. Ez így elég nagy önzőség Zsófival szemben. Most meg elmegy megint Patrikkal, aki állítólag régen bántalmazta...
Szerintem Sára is gáz, de azért valahol megértem. Úgy érzem, hogy szeretné, ha Zsófika valami biztosabb, stabilabb környezetben nőne fel. De önmagát nem érzi arra képesnek, hogy megadja neki. Ezért próbál kapaszkodni akárkibe, akiről úgy néz ki, hogy valami többet tud nyújtani számukra, mint a Karcsikáék hajó-szállása és a "majd eszünk, ha lesz miből" élet.
Az biztos, hogy Karcsika "mi vagyunk a családod" szöveggel, érzelmileg zsarolja Sárát, és ez már szinte gusztustalan.
Karcsika felmászhatna egy 10emeletes ház tetejére, hátha Sári maradna
Bírom őt:) Most jó csapat lakik abban az albiban.
Mivel fiús :) De tök aranyos volt most :)
Olyan, mintha tinik írnák a forgatókönyvet.
Szegény csaj, most jól megkapta:D Az egyikben úgy néz ki, mint egy prosti, a másikban meg mint egy kisfiú:D
Ez a tejfölszőke csaj leszbi?
Zsófika már elment egyszer DJ-ni
Megint?
További ajánlott fórumok: