Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Csak lestem tegnap, ahogy Kinga beviharzott Joe albijába és neki esett Szofinak. A lakók ( mert mindenki otthon volt) csak lestek, hang fennakadt, szó bentmaradt?! :D Amikor Joe közbeszólt, lehurrogta ( a saját lakásában!!!!), hogy most ő beszél! Kinga Számon kérte Szofitól, hogy miért adja fel az álmát, amikor sikerült elérnie, a fővárosban élhet, saját lakást vett, és saját fodrász szalont hozott létre???!!! Hááát, persze, mindezt csak egyedül, önerőből tette Szofi brrrr. Amikor Kinga látta, hogy Szofi feladta a harcot, kiviharzott a lakásból. Én egy szívlapáttal segítettem volna távozásra!
Joe helyében pedig kivágtam volna Kingát, mint macskát kakkantani! Szofi helyében meg eltűnnék Joe albérletéből, mert csak ott is keveri a fekáliát.
Ha pedig tényleg összejön Joe-val, részemről tök kiábrándulás lesz! :D
Jó lenne..
Egyébként ezt a Kingás kört kihagyhatták volna..
André se fog a büdös életbe se megváltozni,szegény Orsi meg annyira naív,tegnap is elhitte amit nem kellett volna😂
Úgy látom Szofi észhez tér.
Dia...jól megalázták megint.
Kinga mehetne vissza oda,ahonnan jött.
Ez a Kinga valami brutálisan irritáló, antipatikus jelenség. Hetek óta osztja az észt, a rosszindulatú tanácsait Szofinak, de vajon miből él?! Hol dolgozik, ingyen élősködik Szofi körül?! Vagy, Szofi fizet neki, mint tanácsadójának, a hülye tanácsaiért?! :DDD
Most Joe-nál is el lakik majd ingyért?!
Ez a jó lelkű Joe is felkarol mindenkit, és szép lassan olyanná is vált akaratlanul is, mint a felkaroltjai.:D
Én már régen mondom.
Régen vége lenne a cirkusznak,ha ez a ferdeszájú liba nem gerjesztené a feszültséget.
Lali bolond😂
A tetoválós csaj se piskóta.
Szofiékról ne is beszéljünk ..Flóra most nagyon bevadult...
Bemutatóban jól láttam,hogy Szofi késsel megy a Flórának?
Nagyon hülye Lali,nem csak magát égeti,azt is aki a ķözelében van .
Szofi meg a ferdeszájú barátnöje meg menjen már a bolondok házába.
Ez a Lali sültbolond. Idióta.
Ez az új tetováló csaj pedig elég pszichósan viselkedik.
Én is utólag (most) nézem vissza online a részeket.
Ez a hernyó Szopi tényleg kiöntötte Tamás utolsó "úszóit"?!
Ez már nem a cicaharc.....
Igazad van teljesen, mert "baromira nem ott tartanak!"
Tamás vette sok millióért a lakást hitelre. Ha 100 ezer a havi törlesztés amit Szofi fizetett, ezt vehetjük úgyis, hogy amikor ott laktak Teo-ék a két fiával, mondjuk azt, hogy akkor "helyettük fizetett lakbért" Szofi. Vagyis, az ingyen lakással Teo-ék több százezret kivettek Tamás zsebéből. A rezsit meg sem említem, sem Tamarát, sem Kingát. Szóval ez is szegmense a vitának, az anyagiaknak. No, de ez csak egy sorozat, nem igaz?!
Amit viszont tegnap csinált Szofi az megbocsájthatatlan. Érdekes, erről senki nem tett megjegyzést - egyébként meg minden szírszarról! -, szó nélkül mentünk el a történet mellett!! És most mindegy is, hogy milyen Szofi vagy Tamás, de amit tegnap tett Szofi - Kinga tanácsára! - az mindent felülmúlt. Tudom ez egy film, az életben viszont egy nagy dráma!
én nem szeretem Szofit,de akármilyen is,ez azért már túlzás,
adják el a lakást,menjen mindenki dolgára,
apuci vegyen Flórának egy másik fodrászatot,
Szofi meg fizesse ki a mostanit a Flóra apjának,
de nem,még bele kell rúgni még egyet abba aki már úgy is a padlón van,
az nem derült ki eddig,hogy mért vették el a gyereket,
viszont nekem az rémlik,hogy amikor a baba született,azt mondták kislány,akkor hogy lett belőle kisfiú,
na,nekem se hiányzik,se Barbi se a tahó,
és vigyék magukkal Lalit is,mert rosszul vagyok ha látom,
Rettenetesen kivan ez a Szofi idegileg, de csak akkor bátor, mint a cigány lova, ha a három testőre közül legalább egy mellette van.
(Lassan már gyám is kell mellé.)
én azon vagyok kiakadva,ahogy a fiatalokat mutatják,
iskola kerülés,a sör állandóan a kezükben van,
csak a buli,megy a csavargás,
a csajok meg,egyik szemetebb mint a másik,
ilyen lenne a mostani fiatalság,?
Ez igaz.
Viszont ha már szerep, akkor nem lehetne már a sorozatban egy hét ami vidám humoros , nem tragédia, veszekedés, egymás piszkálása, megverése stb.
Ezt a drámázást már túlzásba viszik, néha azért történik jó is az emberekkel...