Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Egyiptom, hasmenés, ötletek?? fórum

Egyiptom, hasmenés, ötletek?? (beszélgetés)

1 2
15. várigigi (válaszként erre: 1. - Szavitri)
2022. aug. 26. 16:28

Szia!

Az Antinal-t szeded, vagy amit az ismerősöd ajánlott, hogy hasonló?

2022. aug. 26. 16:06

Nem voltam és nem is vágyok egyiptomba.

Anya viszont üdült ott, pálinka, azt mondja.

Ilyen helyekre mindig vittek magukkal, szerencsére semmi baja nem lett.

13. Szavitri (válaszként erre: 12. - Andi6020)
2022. aug. 26. 16:01

Köszönöm szépen :)

igen, még maradok a 3x1-nél.

12. andi6020 (válaszként erre: 11. - Szavitri)
2022. aug. 26. 15:58

Szedd tovább, de szerintem ne csökkentsd még.

Jobbulást!

11. Szavitri (válaszként erre: 10. - Andi6020)
2022. aug. 26. 15:49

Igen, hallottam, hogy van, aki 4 óránként szedi.

A háziorvostól kérdeztem, hogy szerinte mikor kellene hatnia, szerinte 10 nap...

Korábban voltam már Egyiptomban, Tunéziában, soha semmi nem volt.

A szállodában a magyarok 85%-a hasonló tünetekkel küszködött...Volt olyan is, aki a reptéren mondta, hogy valami nagyon nincs rendben...Akkor még azt hittem, hogy én megúszom :)

10. andi6020 (válaszként erre: 7. - Szavitri)
2022. aug. 26. 15:46

Az adagolás jó elvileg, bár van aki 4 óránként szedi kettesével. Szerintem ne csökkentsd az adagot egyelőre.

(Minden évben szedi a férjem, nekem sosincs ilyen problémám Egyiptomban.)

9. Napsugár8 (válaszként erre: 6. - Szavitri)
2022. aug. 26. 15:43
Most jön a hétvége: főétkezés előtt egy pohárka pálinkát lenyomsz, vagy esetleg csak reggeli előtt. Arra vigyázz, hogy ne igyál belőle sokat, erősen lefelé viszi a vérnyomást. De az biztos, hogy végig fertőtleníti a belső berendezésedet. :))
8. andi6020 (válaszként erre: 4. - Napsugár8)
2022. aug. 26. 15:41
Nem biztos, hogy mindenhez hozzá kell ám szólni. Okoska.
7. Szavitri (válaszként erre: 5. - Andi6020)
2022. aug. 26. 15:41

Az első nap: 3x2 volt, a második naptól 3x1..Akitől kaptam, ezt ajánlotta.

Szedted valamikor?

6. Szavitri (válaszként erre: 4. - Napsugár8)
2022. aug. 26. 15:40

Köszönöm, megpróbálom.

Már a citromos kávét is iszom :) egy kint élő magyar lány ajánlotta, hogy az sokszor beválik...

5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Szavitri)
2022. aug. 26. 15:38
milyen adagban szeded az Antinalt?
2022. aug. 26. 15:35

Állatorvos házaspár és nagykorú! gyerekek Marokkóba mentek nyaralni, vittek magukkal pálinkát. Minden étkezés előtt 1-1 pohárkával megittak. Ottani csapvizet egy kortyot sem, kizárólag Európából származó ásványvizet ittak, még a kávéjukat is abból főzték meg a szállóban... Azt mondták, hogy ezek olyan bacik, amelyekhez az ott élők szervezete már alkalmazkodott, de európai ember nem immunins velük szemben.

Ergo: próbáld meg pálinkával fertőtleníteni a belsődet.

3. Szavitri (válaszként erre: 2. - Cc7a88f96d)
2022. aug. 26. 15:28

Értem, köszönöm.

Ezt sehol nem mondták, hogy erre van oltás, pedig ma az ANTSZszel is beszéltem.

2. cc7a88f96d (válaszként erre: 1. - Szavitri)
2022. aug. 26. 15:24
Ezért ajánlott,hogy ha bizonyos országokba megy az ember,oltva legyen...ezekre vannak oltások..
2022. aug. 26. 15:18

Sziasztok,

Pár napja inditottam már egy fórumot ebben a témában. Próbálom röviden leirni, hogy mi is történt.

- 2 hete jöttünk haza Egyiptomból, és a landolás után 1 órával elkezdődött a hasmenés...Meglepett, mert kb. 4 éves korom óta nem volt hasmenésem. Az első pár nap csak vártam, hogy magától csillapodjon, de nem ez történt.

-Beszéltem a háziorvossal, aki közölte, hogy ő ezzel nem tud mit kezdeni, mert ez egy baktérium, ami Egyiptomban található, itt nincsenek megfelelő gyógyszerek...várjak, majd elmúlik...

-Közben magánúton csináltattam széklettenyésztést, ahol semmit sem találtak.

- Beszereztem az egyiptomi gyógyszert is útközben, de sajnos egyelőre nem igazán akar hatni ( 3 napja szedem). Előtte próbálkoztam széntablettával, szedem a probiotikumot is...

Nagyon rossz ez igy...hányás, fájdalom, püffedés nincs...

Szeretném olyanok segitségét kérni, akik voltak hasonló cipőben. Egy ismerősöm Tunéziából hozott haza potyautast... Ő azt mondja, hogy 1 hónapig volt 3-4 laza széklet naponta, majd magától elmúlt...

nagy köszönet, ha valaki tud segiteni :)

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook