Egyéb fogamzásgátló módszerek (beszélgetés)
9. nikletty
2011. máj. 2. 11:18
Vagy pedig a pesszárium, de arról nincs tapasztalatom.
Bár tény a krémet én is olyannak javasolnám, ha nem akkora gáz ha becsúszna a baba, de szerintem megfelelően alkalmazva jónak kell lennie.
8. e417245f24
2011. máj. 2. 11:17
Hormont kibocsájtó pesszárium:csak helyileg hat,viszont hátránya,hogy jól kell ismerni a saját testedet,hogy helyesen felhelyezd.Én amondó vagyok,hogy a mai világban jobb ha valaki megbarátkozik a gumi óvszerrel,mielőtt családot alapít,mert annyi tünetmentes,maradandó károsodást okozó nyavalyát össze lehet szedni!
7. Ágio8405 (válaszként erre: 5. - NORIT85)
2011. máj. 2. 11:17
Pedig gyakori ezek mellett a teherbeesés. Én ismerek nem egy lányt akinek ezek mellett sikerült.
6. nikletty
2011. máj. 2. 11:16
Szerintem éppen ezekre az esetekre jók a pharmatex termékek. Én a krémet javaslom.
5. NORIT85 (válaszként erre: 4. - Ildi0325)
2011. máj. 2. 11:12
5 éve használom,és még nem vagyok terhes
4. Ildi0325 (válaszként erre: 2. - NORIT85)
2011. máj. 2. 11:11
Azokat csak annak érdemes, akinél nem probléma egy terhesség.
3. Ildi0325
2011. máj. 2. 11:10
Szerintem meg próbáljatok barátkozni az óvszerrel. A saját lányomnak is ezt tanácsolnám, aki annyi idős mint Te. Ha nem akarsz tablettát szedni, más biztonságos módszer nincs , ami hormonmentes.Gondolom , egy terhesség nem hiányozna.
2. NORIT85 (válaszként erre: 1. - Cs91brigi)
2011. máj. 2. 11:08
Van már hüvelytabletta és kúp is.
1. cs91brigi
2011. máj. 2. 11:05
Távkapcsolatban élek,és nem voltak jó tapasztalataim a fogamzásgátlómmal, ezért abbahagytam,de még az orvosom nem tud róla.Több mint 1 hónapja nem találkoztunk a párommal,de 2 hét múlva jön hozzám 4 napra.Nem akarok új fogamzásgátló tablettát elkezdeni ezért a 4 nap miatt,mert a következő találkozónk csak júliusban lesz,addig értelmetlen szedni,de óvszerrel sem akarunk védekezni,mert ne szeretjük.A héten megyek orvoshoz,de ő a fogamzásgátló tabletták mellett teszi le a voksát,aminek én annyira nem örülök!Tudnátok mondani bevált fogamzásgátló módszereket,ami nem viseli meg annyira a szervezetet?Csak,hogy már saját ötlettel mehessek az orvosomhoz:)
További ajánlott fórumok:
- Megbízható fogamzásgátló módszerek
- Milyen fogamzásgátló módszerek vannak tablettán és gumin kívül?
- Tudnátok ajánlani olyan védekezési módszereket, ami nem gyógyszer, nem gumi és nem is spirál? Létezik férfi fogamzásgátló?
- Nem szedhetek fogamzásgátlót magas vérnyomásom miatt. Milyen módszereket ajánlotok, hogy ne legyek terhes?
- Alternatív fogamzásgátlási módszerek, akár a szoptatás, fogyókúra alatt, vagy csak azért mert nem akarok hormonális tablettákat..
- Milyen fogamzásgátló módszerek vannak, amik használhatóak trombózisveszély mellett is?