Egy korszak vége. Flipper Öcsi elment. (beszélgetés)
Nem tudom néztétek-e az rtl-en volt egy emlékműsor Öcsiről. Meg ne kérdezzétek mikor, nem nézek tv-t. Az rtl honlapján néztem vissza, fókuszban volt.
Hogy nézett ki Öcsi, teljesen fel volt puffadva az arca a sok piától. Még a napszemcsit sem vette le:-(( Nem is tudtam, hogy már 1 hónapja gépek tartották életben:-o
És Dunaújvárosba fogják eltemetni, én is odavalósi vagyok:-)
Nekem???
Utálom az álszenteskedő, őszintétlen megnyilvánulásokat, ha komoly dologról van szó. A halál szerintem az.
Tegnap említette valaki, hogy csodálja, hogy még nincs Róla fórum. Na mostmár van...
Remélem csak azok írnak ide, akik szerették a zenéjét, és mocskolódó sorokkal nem kell találkoznunk.
Nagyon szomorú vagyok, és Ő tényleg elvitte a fiatalságunk egy darabját. Én inkább Dolly Rollos ( és Hungáriás ) voltam, a Step valahogy nem annyira jött be nekem, pedig voltak jó számai.
Öcsi pedig a 80-as évek egyik legjobb pasija volt, ami leginkább a személyiségén, a kisugárzásán alapult. A hangja pedig...tényleg hátborzongató. Senki nem tudja úgy elénekelni az Arrivederci amorét, mint ő.
Arrivederci Öcsi, nyugodj békében!!
Nekem egyébként ez volt az egyik kedvenc számom tőle:-) Annyira jó hangja van, hátborzongató (jó értelemben)
köszi, hogy belinkelted:-)
Pedig nagy Hungáriás voltam mindig, de ez valahogy kimaradt:-S Miket hagytam még ki:-o
Néztem a klippet, nekem nem jön be Öcsi:-) Nem tudom miért mondták, hogy olyan helyes? Túl kicsi a szája, görbe az orra:-)) Na, de a hangja az dögös:-D volt:-(
Szia!
Ez a fórum azoknak nyílt, akik részvétet akarnak nyilvánítani. Ha Téged nem érint meg,minek írsz ide?
Azon kívül sajnálom Öcsit.Fiatal korom meghatározó egyénisége volt.Kár érte
gondolom, hogy nem úgy működik (legalábbis szinte minden esetben) hogy na, mától nem iszom és nem is iszik:-D
De ha valakinek van akaratereje, mellette szerető család, érzi a biztonságot, akkor "talán" betartja a szavát. Nem beszélve az egészségről, biztosan ő is látta, amikor belenézett a tükörbe, hogy nem az a jóképű srác, mint aki volt, attól, hogy öregedett még nem csúnya:-)) De ugye köztudott, aki alkoholizál megbízhatatlan, ígérget....
áááááááááá Fenyő évek óta mondja: jövő nyáron Hungária koncert.
De nincs. És most már hiába is lesz :(((( már nem lesz olyan, mint 95ben volt :((((((
Dolly is mondta, hogy a próbák kezdésére várt a régi Dolly Roll, Öcsi miatt nem lehetett. Step koncertet is akartak a Zsoldosék. Ismét Öcsi miatt nem lehetett. Neki rengeteg lehetősége volt. De már nem akarta. Meg akart halni... :((((
tényleg jó zenész volt, fiatal is a halálhoz, természetesen emberileg sajnálom, de önpusztító életet élt és ezt neki is tudnia kellett.
Tegnap mikor olvastam kicsit azért megdöbbentem rajta, mert vagy egy éve hallottam vele riportot a tv-ben ott mondta, hogy már nem iszik...
azért, mert te ilyen izéé vagy :))))
Én nagyon sajnálom, hogy meghalt... de amit nyáron láttam, azt mondtam, max 1 éve van.