Egy korszak vége. Flipper Öcsi elment. (beszélgetős fórum)
Sokat járok le Kajászóra,az Öcsinek a sírjához.
Most már nagyon szépen meg van csinálva.
De nem volt mindig így,és mindg mondogattam a barátaimnak,hogy az Öcsi nem ezt érdemelte.
Mára már nagyon sokan elfelejtették őt.
Flipper Öcsi oldalát már nem is látogatja senki.
Ez mind szomorú tény,de ezt kell elfogadni.
Azt mondják ott volt Deddy, de M.T. ő nem.
Láttátok tegnap este a Frizbit??? Nem volt semmi!!!
Az a telefonbeszélgetés még mindig a fülemben cseng.
Hol lehet megnézni a temetést, küldenél egy linket?
Végülis hol volt?
Nagyon sajnálom Öcsit:-(
Minden szombat este!! Szinte kötelezően!! Még az is lehet, hogy ismerjük egymást. Végül is közelről, vagy látásból, ott mindenki mindenkit ismert. Rögtön feltűnt, ha lejött egy új arc. Volt ott egy nagyobb jampi társaság, én velük voltam akkor és még utána is évekig. Az egyik fiúval jártam együtt sokáig.
A temetést csak a neten láttam. Borzasztóan sajnálom ŐT!!!
Lejártál a Metroba???? :))))) én is :)))))
Szép volt a temetés, már amennyire szép lehet egy temetés. Lejátszottak 3 számot amit Öcsi énekelt. Nagyon megható volt.
Köszi!:-)
Fenyőt én nagyon nem lakodalmasnak érzem, szerintem igazi rock and roll, de ízlések és pofonok...:-)
Fenyőt nem hallgatok. Nem bírom ezt a lakodalmas zenéjét... :((((
De a nyáron Agárdon jót nyomott :))))) az tetszett. Van aki forrón szereti hungi lemezről. az nagyon jó volt.
Én úgy tudom a Fejér megyei Kajászón temetik el a nagymamája mellé, ez volt a kérése.
Gondolom a családja figyelembe veszi...és koporsós temetése lesz.
További ajánlott fórumok:
- Új korszak
- Miért divat a kóros soványság? (Ez eddig egyetlen korszakban sem fordult elő.)
- Melyik korszakban, történelmi korban élnél szívesen?
- Nagymamák! Melyik korszak szebb, könnyebb? A nagymamaság vagy az unoka születése elötti anyaság? Jobb-e nagymamának lenni?
- Kinél meddig tartott a mindent bekapok és megrágok korszak?
- Átfogó könyvet keresnék a Horthy korszakról