Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)
Csemár,
Igen rendben van. Csak életem új kezdetéhez közeledek annak minden jó és rossz lehetőségével. Ahogy eddig is most is csak előre nézek s az idő eldönti mi is lesz a vége. :)
Guruljka, sajnos nem ismerem, de ezek után biztosan meghallgatom. :)
Persze, hogy a pillanatok össze adódnak, de azért addig megélt változások ott vannak. :)
Jó reggelt!
Katyka!
Minden rendben?
Minden rendben! Igaz?
Guruljka! Bagdi Bellát, légyszi, tedd ide újból! A kedvemért!!! Küldök érte egy csésze finom téját! :-)
Szép napot kívánok mindenkinek, aki ma erre jár!
De vannak nyugalmak, ha csak pár perc is!
Nyugágyban kávét inni, Sütő Andrással... :D és madarakkal például.
Vagy csak elkucorodni egy jó könyvvel és egy teával.
Összeadódnak ezek a pillanatok!
Te már ismered, amit itt szoktam küldeni? Bagdi Bella dalait, a Megengedem magamnak-ot?
Majd megnyugszol, és a dolgaid is várni fognak. Jó lesz újra kézbe venni őket.
Ügyes vagy ée srős!
Jó reggelt kívánok én is!
Még mindig esik. :D
Kaptam nagyobbacska munkát, és ha nem lesz más ötletem, akkor vasárnap ide vagy oda, folytatom. Tegnap két oldal már elkészült.
SZép napot kívánok!
Mármint inkább csak lelkileg. Itt is esik!
Szép napot kívánok mindannyiunknak.
Kedves Csemár! Az eső jelet nem véletlenül küldtem.
Nálunk legalább 14 órája ömlik az eső. Szinte félelmetes. Óriási szerencsénk van, azzal, hogy a Gerje patak medre nagyon jól meg van csinálva, ha nem így lenni kezdhetnénk megijedni, hogy kiönt.
Szép napot!
Megjött az eső. Az éjjel mintha dézsából öntötték volna. Áram se volt órákig. (Ezért nem köszöntem reggel.) Most is eseget, de már csöndösebben, közben néha meg-megáll...
További szép napot kívánok mindannyiunknak!
Szép napot kívánok!
Mivel ma "szabadlábon" vagyok a fiam távolléte miatt, pár apróbb dolog beszerzése ügyében és ürügyében kicsit elmegyek csavarogni. :D
Én is tovább kívánom a szép napot!
Nálunk egy kisebb viharka volt késő este, azután esőbe fordult. Reggel alábbhagyott, kis melegedés után megint esett egy jó adag. De elállt, és kellenes idő lett.
Kiválóan aludtunk, kicsit bele a délelőttbe.
De a délelőtt máris kis fordítási munkával kezdődött, meg is csináltam már. Utána telefonáltak, hogy a fiam tegnapi tesztje nagyon jól sikerült, holnap megy felvételizni, előreláthatólag mához egy hétre kezd el dolgozni.
A Sams.ng gyárban, ahová céges busz szállítja,két műszakban, egyelőre alapfizetésért. De ingyenes meleg étkezést biztosít a gyár!
Ismeri a fiam a céget és a munkát kicsit, mert úgy 20 éve dolgozott ott néhány hétig a szünidő alatt, diákként.
Örülünk a jó hírnek mindketten!
A szemem folyamatosan javul, már várom a másik szem műtétjét, mert most már egyre inkább zavar a kétféle látás. (Aug.8.-án lesz.)
Jó reggelt!
Katika, köszi az esernyőt! Bízzunk benne, hogy kelleni fog... Egyelőre süt a nap, fúj a szél, eső egy csepp se. Az éjjel még fertelmes volt a hőség, mostanra már nem olyan kellemetlen. Ajtók, ablakok tárva-nyitva, a virágaimat most öntöztem meg a kertben...
Guruljka! Szerencsét Neked is!
Szép napot mindannyiunknak!
Jó reggelt kívánok!
Tegnap szerencsés napunk volt, sokapróság nagyon sikeresen ütött ki.
A mai napra mindenkinek szerencsét kívánok!
Kedveseim, mindenkinek szép délutánt kívánok!
A doktornő remekül meg volt elégedve a szememmel.
A szemüvegemből kivetettem a műtött szememnek megfelelő lencsét, persze a doktornővel megbeszélve.
Az erős dioptria miatt nem lett volna jó, ha marad, a műtött szem "miheztartása végett".
Ugyanakkor még kell az a bal szem, és kell neki a szemüveglencse segítsége, hogy élesen lássak lehetőleg.
Mindenkinek vidám és örömös napot, délutánt, estét kívánok!
Szép napot kívánok Mindenkinek!
Kedves Guruljka! Lesz ez még jobb is! Az a fontos, hogy túl vagy a műtéten! (Egyik helybéli barátnőmnek tavalyelőtt volt egy ilyen műtéte, azóta is megvan a jogosítványa, óvatosan, de vezet! Túl a 70-en!) Gyors és teljes felépülést kívánok!