Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)
nem birtam ki...vissza 1 szora!
ha elfogadod elotte fozz egy levest a cuccosbol ztan dugd a sutobe...tom...kifo a java....de legalabb van ket fogasod az 1 szem kacsabol...a bennevoltat igy is ugy is megkapod...
Piri néne! Zelma!
Van egy kacsás sztorim. Anyósom nevelt, hizlalt kacsát rendszeresen, náluk hagyoány volt a karácsonyi kacsa... Nomármost... Mikor már ez elmúlt, egy évben (anno...) kimegyek a piacra én nagy garral, hogy veszek kacsát, legyen karácsonyra, "meglepem" az Apjukomat... Megvettem (fölpucolva!), hazavittem, be vele a mélyhűtőbe... Karácsony napján be vele a sütőbe...! ...Hát...! Az a nagy-nagy kacsacsa a végén akkorka lett, mint egy kisgalamb... Kisült a szemem szégyenemben, mert ráadásul "vendégeink" is jöttek...
Piri elhuz nem zavar...de ha kesz a sajtocska fustjeleket kerek, nyomok erte egy Galambot...kaphatnek amennyit a postas elbir?
Tovabbi szerencses napot Nektek
Jobb is az, amikor már pecsenyévé sül...
...Szóval fiúka?
Zelma!
Fő az újabb adag birsalma... Lesz sajt...! (De belepistultam, míg megpucoltam...!)
Szokás dolga, semmi több. Korán fekszem, a koránnál is korábban kelek.
Igen, én szoktam szólni a kakasnak, hogy ideje...! :-D
Meleg tégla? Jó ötlet, köszi!
Piri néne, kedves!
Végignéztem, meg se álltam a végéig... Onnan a dilemmám... Ui. az egyetlen férfi "szereplője" a bemutatkozásodnak: a doktor úr... Nodakkorhogyisállunk a műszempillákkal, sötöbökkel?
A fotódat illetően csak azt írhatom itt: én eléggé éccakázós vagyok, megszoktam a sütétséget, de Veled nem szeretnék összetalálkozni hajnalhasadás előtt...
no megztan illen koran?!
mondomen tegyel meleg teglat a szalmazsakra mikor lefexel az tovabb lenntart reggel is...midolgod volt hadd tuggyam meg te ebresztetted a kakast?Orexik?
Kedves Csemar...melliken mert utobbit veheted enyhe duhkitoresnek...ami azadatlapon van no!
az komoly...veresen komoly...nem elsiklani felette vegignezni azt a cuccost kotelezo ha mar a fotommal megbaratkoztal...okossagos en mondom
Zelma, kedves!
Hogy múlt a névnap? (A legó kedvenc játéka volt az én gyerekeimnek is... Ott van a padláson mind, szépen bedobozolva...)
Piri néne!
Bocs, hogy lepirikéztelek! (Később láttam meg, hogy fiú vagy... A bemutatkozásodon viszont továbbra is töprengek...)
Kedveseim! Eddig tartott az olvasgatás. Sajnálom, hogy kimaradtam az estéli tereferéből, de hát... (...Ki korán kel - az így jár!)
A mai programom megegyezik a tegnapival, csak annyiból nem, hogy ma nem fogok dagasztani... (Meghagyom a dagasztást a cicáidnak, Guruljka!)
Szép napot Nektek!