Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)
Sziasztok!
Guruljka! Persze, hogy menjél el, ez vele jár!
Jó hírrel jöttem én is: nincs szükség műtétre. Megígérte az orvosnő, hogy elmúlik a bibi. Ha vigyázok rá... :-D
További szép napot!
Szép napot kívánok!
Még az éjszaka regisztráltam az egyetemi pénzügyi oldalra, a fizetni valókat azon át intézi az egyetemi nép. :D
Az értesítéssel együtt kaptam meghívót és részletes programot a gólya-táborhoz hasonló rendezvényről, ami a miskolci egyetemen különleges, mert a híres selmeci hagyományokat is a miskolci egyetem vette át, a karral együtt.
Ha levelező és túlkoros vagyok is, ahogy nézem, a részvétel egyszeri élmény, és az ismeretségek kötése révén segítségemre lehet később is. A befizetett összeg ellenében háromszori étkezés, kollégiumi szállás és a sok program három napon át. Tájékoztatás, vetélkedők, ismerkedés az egyetemi területtel és a várossal is...
Azt hiszem, el kell mennem oda. Egy másik találkozó helyett inkább... ami ugyanennyibe kerülne.
Jó éjszakát!
Én is nemsokára elvonulok az ágyba.
Jó lesz onnan tévézni kicsit, majd az állatkaját kiosztani felkelek.
ma megkaptam az egyetemi írásos tájékoztatót. Holnap el kell kezdenem a diákigazolvány intézését, hogy időre készen legyen. Szeptember másodikán kell mennem Miskolcra beiratkozni.
Szép estét, jó éjt!
(Ma megint sokat tekeregtem errefele...)
Megértem! :D
Szerintem sem kell mindent átvenni. Megkóstolni- az más. :D
Még egy szó a csapatiról...
Divatba jöttek az ilyen egzotikus eledelek... Igaz: van valami varázsa is annak, hogy nem úgy eszünk, ahogy az elődeink, hanem újszerűen. Mégis azt mondom: ha legközelebb eszembe jut, hogy dagasszak, akkor abból lángos lesz. Élesztővel. Olajban sütve.
További szép napot!
Köszi a linket, megnéztem, jó tapasztalat volt.
Közben elkészült az "a'la Csemár" csapiti is: két lepény palacsintasütőben, kettő kekszsütőben. A "palacsintás" (hiába tartottam láng fölé a végén) nem hólyagosodott föl nálam. A "kekszest" kóstoltam meg - finom.
Én eddig úgy láttam, nem kell annyit pihentetni.
Itt sütnek a fiúk csapatit, a 3perc 25 mp.-től kezdődően!
Ó, még sosem ettem, mindig csak néztem a receptet.
Hogyan szoktad?
A vérből is kimutatható, ha köszvény, de nem gondolom, hogy az. Szerintem te tapintottál rá a heles diagnózisra. :-D Holnap kiderül. (Vagy beborul.)
Más. Most dagasztottam be a csapatit a Vegáimnak...
Várj csak...még a férjem élt. Úgy 3-4 éve lehetett.
A röntgenen a köszvény másképpen néz ki.
Mostanában volt ez Neked?
(Mert az orvos, akinél jártam ma, a köszvény gyanúját is fölvetette - már csak a korom miatt is.)
Hááááát... Nagyon remélem én is. Kösöznöm, hogy szurkolsz nekem!
Az úgy volt... ...Hogy reggel kiderült: mától évi szabadságon van az orvosom... Ebből aztán az következik, hogy vagy kínlódok 3 hétig, vagy elmegyek egy magánrendelőbe. Ez utóbbi van most folyamatban.
Szurkolok, hogy jó legyen a lelet!
A kezed ügyében készül?
Nem ez az igazi, de az se rossz...! (Fél órát hallgattam a sirtaki különböző felvételeit reggel, megtaláltam az "eredetit" is, A. Qinn-nel.)
Jó kedv? Köszönöm...! (Most jöttem meg az orvostól... ...Vérvétel, holnap röntgen... Maj'meglássuk...)
Minden rendben, köszönöm, és elandalodtam a táncon...
Így kellene kezdeni a napot! :D
Szép időt, jó kedvet kívánok!
Jó reggelt!
Egész éjjel keringett fölöttünk a vihar. Ehhez képest még aludtam is valamennyit...
Szép napot! :-)
Lehet egy darabig kenegetni, húzni az időt a műtétig...
De pici a seb, hamar gyógyul, nem kell sokáig kímélni. A barack szezonja már lement... :D