Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)
Jó éjt, szép álmokat!
Még eddig csak aludtam ma, de remekül érzem magam. Majd most leszek aktívabb kicsit.
Remélem, tényleg szép napunk lesz.
Fent maradtam még eddig, de csak bambulgatok, olvasgattam összevissza a neten.
Megvárom a délelőttöt, elintézek pár telefont, utána majd alszom.
Tegnap délután, miután a fiam elindult, aludtam pár órát, nem voltam álmos éjszaka.
Jó reggelt kívánok!
Csepergős éjszaka volt a nagy zivatar után. Hideg azért nincs, de egyelőre nem esne jól nyitva tartani az ajtót még.
Én sem vagyok a FB-n.
Képzeljétek, akkora zivatar volt nem egészen fél órán át, hogy a fiam a kapuig se jutott el elsőre, vissza kellett fordulnia, és így nem tudott a közvetlen járattal menni.
Ruhát váltott, mert a pár méternyi úton mindene átázott.
Előszedtem egy régi esőkabátot, az hosszú is (azért nem használtuk), betakarja hátizsákostul.
Most már elindult, inkább a megállóban várakozik, mert a húzós bőrönddel nem könnyen halad, nincs végig aszfaltos járda.
Ekkora zuhogó esőt nagyon régen láttam.
Szervusz, Mária!
Viszont kívánom Neked is! :-)
Jót nevettem... Azon, hogy ha nincs a FB, míg élek nem fogom megtudni, hogy a szomszédasszonyomnak (akivel különben már 50 éve vagyunk szomszédok) ma van a születésnapja!!! :-D
Köszi a meseoldalt! ehet, hogy kelleni fog, mer' a konyha is az enyém, néha muszáj lesz odahagyni a meseolvasást...
Most azért, m1g ideérnek, sütök-főzök, hogy legyen egy kis "tartalék"...
Jó dolgokat írsz munkaügyben, örülök, hogy alakulnak a dolgaid! A tanulmányaid mellett is csinálgatod majd, ugye? (Miccsoda kérdés!!! Ne haragudj!)
Nézem, a határátkelés elég komplikált lesz a Gyerekeknek, órákat kell várni...
Szia, Guruljka! :-)
Locsolást terveztem ma hajnalra, de aztán a Föntiek másként rendelkeztek. :-D Szép csendesen eseget az eső... (Ez az igazi!) Tegnap du. kikarikáztam, s igazad volt, meglett a levendulácskám, semmi baja.)
Azután meg... Hajajaj!! Szép napjaim lesznek! Ma jönnek az unokák, lesznek is ezen a héten. Végre egy kicsit együtt!!! Már előkészítettem a mesekönyveket... Apjukom is biztos tervez programokat, csak ő ezt csöndben csinálja...
A színház? Remek volt, mint mindig. Pajzán históriák... (Milyen lehet az ilyes, ha nem jó...?!)
Olvaslak: szorgos voltál, míg mi alukáltunk...
Jó reggelt kívánok!
Mit tervezel mára Csemárka?
Kora délután indul a fiam Pestre, majd holnap reggel indul a barátjával együtt a sporttáborba.
Még kicsit dolgozom, de nemsokára megyek aludni.
Nem is kérdeztem, mert nem sokat voltam itt azóta: hogyan sikerült a múltkori színházas estéd?
Jó reggelt kívánok!
Átdolgoztam az éjszakát, de jól érzem magam. Picit belefogok a másik munkába, mert ha csak két mondattal van is megkezdve, már könnyebben folytatom.
Vasárnap kora délután elindul a fiam, Pesten találkozik a barátokkal, majd az egyikkel együtt indul a sporttáborba. Egy héten át megint magam leszek.
Jó éjt!
Most kezdek dolgozni, a csomagolni, előkészíteni valók már lezajlottak. :D
Aludjatok jól!
A mozgás a lényeg, a többi nem számít. A kertészkedést mint műkedvelő művelem,csK mióta nyugdíjas vagyok. Mégpedig úgy, hogy bio legyen minden. Ebből adódik, hogy sok a vitám a szomszéddal... Én sarlózom a füvet, ő aszonygya: "le köll permetezni!" ...Én nem bánom, ha kukacos az alma, a sárgarépa... Egyetlen vegyszer, amelyet használok: a bordói lé.
Az uborka megnőtt volna, kapott esőt, locsolást, csak nem vártam meg.
A levendulának: annyi...! :-( Egész nap süti a nap ott, ahová letettem...
Szép estét, jó éjt! :-)
Ó szegény termések. Szárazság volt rájuk?
Azért az a pár szem füge is füge! Az alma meg remek.
A levendulát, ha jó helyre tetted le és nem fújja szét a szél, szárítva megtalálod legközelebb...
És mozogtál is ma.
Én meg már várom Miskolcot, szépséges az az Egyetemváros, és a hegyek is...
Nem volt elég a "talpra", - "nyeregbe" kellett pattanni. Meg is történt, a kirándulást teljes siker övezte: 20 hűvely zöldbab, 5 db göthös sárgarépa, 3 füge, 20 alma, 7 db miniuborka az eredmény. :-) Szedtem pár szál levendulát is, de az kinn maradt. :-( Most ezen bosszankodom...
További szép napot!