Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Eccer volt, hol nem volt... fórum

Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)

8153. Guruljka
2015. máj. 21. 12:17

Mindenkinek szép napot kívánok.

Utolsó nap, hogy tanulhatok a holnapi vizsga előtt, és picike munkát is kaptam.

Majd később még benézek.

Turkkati, micsinált az a kisegér? :D

8152. csemár
2015. máj. 21. 07:05

Jó reggelt!

Guruljka kedves!

Köszönöm a jókívánságot! Pont ezért fohászkodom én is... Viszont: minden rendben lesz, ezt kijelentem, teljes határozottsággal! Hetykének tűnök most? Lehet. De mi mást tehetnék? Hiszem és tudom, hogy minden rendben lesz! (Ez már fél egészség, nem igaz?)

Kedves Turkkati!

De jó, hogy mesélsz! Gyere, folytasd! Folytassuk! :-)

Szép napot kívánok mindenkinek, aki erre jár!

8151. csemár
2015. máj. 21. 00:46
Aludjatok, aludjunk... :-)
8150. turkkati
2015. máj. 20. 20:41
Volt egyszer 1 kisegér....
2015. máj. 20. 20:13
Szép estét, jó éjszakát kívánok!
8148. csemár
2015. máj. 20. 19:08
Szép estét, jó éjt!
2015. máj. 20. 07:17
Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
8146. csemár
2015. máj. 20. 06:33
Jó reggelt, szép napot!
8145. Guruljka
2015. máj. 20. 00:05

Aludjatok, aludjunk...

Ma végre sikerült az ajándékba kapott szkennert beállítani és használatba venni. Leánykám megvarázsolta, összekapcsolódtunk a neten, és így távolról tudta "ügyködni" a gépemet.

Az illesztőprogram eredetileg nem volt kompatíbilis, de mégis sikerült illeszteni.

Úgyhogy már ki tudtam próbálni, de a használatát még be kell gyakorolnom. Szerencsére van német nyelvű utasítás a neten.

Nagy az öröm, mert direkt fotókat kezel elsősorban, azaz a családi képeket el fogom tudni menteni vele. Nem beszélve a tananyagok, egyebek szkenneléséről.

Csemárka, kívánom, hogy a kórházi "visszavárás" ne jelentsen hosszas ott-tartózkodást!

8144. csemár
2015. máj. 19. 20:07

Szép estét!

Sikerült szótfogadnom neked, Guruljka! :-) Hihetetlen szerencsével utaztam hazafelé, még nem volt dél, s itthon voltam. Sajnos a mai kórházlátogatásnak az lett a kimenetele, hogy - visszavárnak... :-(

Jó éjt, szép álmokat!

8143. Guruljka
2015. máj. 19. 02:14

Csemárka csak ne nagyon kalandozz! (vagy...mégis az az élet sava-borsa?)

Tanulok, és az idő halad. Nem egészen egy óta múlva keltenem kell a fiamat, a butuskáját megragadta egy római gladiátoros film (nem is volt rossz, a jelmezek kiválóak!), és végül csak éjfél körül feküdt le aludni. Hogy el ne aludjunk mindketten, most már csak kijegyzetelek addig egy adagot!

Utána jó lenne kibírni még pár órát ébren, hogy szerdán korán tudjak kelni, és pénteken pláne korán. Akkor a fiam már délutános műszakban lesz és délben fog indulni itthonról.

Beletörik szegény idővel. A kollégiumban megszokta, hogy önállóan indul, de most egy késésnek nagyobb a tétje.

8142. csemár
2015. máj. 19. 02:03

Aludjatok...

Aludjunk...

...Lehet, hogy a reggeli beköszönésem elmarad ugyan, de azért: legyen szép napotok!

(Az enyém enyhén kalandosnak ígérkezik...)

8141. csemár
2015. máj. 19. 01:50

Kedves Mária!

Köszönöm, hogy kérdezed... Hiányoznak még... Olyan nyugalom lett egyszerre a házunk táján...! Ez a kutyus viszont, aki megmaradt, most vevődik észre, hogy egyedül van a portán, hirtelen "felnőtt"... Mármint a "feladathoz"... Olyan ugatást produkál néha, mintha már nagykutya lenne...! Pedig mutál szegénykém...)

8140. csemár
2015. máj. 19. 01:44

Guruljka kedves, Göncöl malőrjét olyan érzékletesen ecsetelted, hogy szinte látom...! Szegény kutyus! Máskor majd jobban vigyáz magára!

Most is a tanulnivalókkal foglalkozol, gondolom... Ezen az éjszakai órán...! :-)

Devigyázz! "Aki legény éjjel, legyen legény nappal is!" :-D

(Régi mondás, igaz szó... Mért is, mért is pont most jutott eszembe?! Ha-ha! És: Ah!)

8139. Guruljka
2015. máj. 19. 01:22

Én is jó éjszakát kívánni jöttem.

Tanulgattam is ma, de leginkább megcsináltam az esedékes munkát, hamarabb a határidőnél. Péntekig már csak a tanulásra kell koncentrálnom.

Mivel lassú a gépem, Storm Szellemlovas-át elég soká tartott letölteni tegnap. Érdekes, hogy a tanárnő szerint nehezen olvasható, szerintem viszont inkább élénk és érthető a nyelvezete. Azt a pár gátépítési kifejezést meg már kikerestem, amit eddig a szövegben észrevettem... :D

Vonz a tanulni való, pedig szerdán már tényleg be kellene buszoznom a városba, nem halogathatom tovább az elintézendőket. Pláne, hogy a fiamnak pihenőnapja is lesz, itthon vigyáz a háznépre.

Ami a túlesést illeti, az adóbevallásomat egy tüneményes, a neten megismert barátnőm, történetesen könyvelő, telefonos egyeztetés után már be is küldte. Nem egészen 3 ezer Ft lesz a fizetendő adóm, de büszkén fizetem be majd, a saját keresetem után! :D

Jaj, ma Göncölt először hallottam sírni! Szegénynek az egyik hátsó lába beszorult a verandán álló, nem használt tűzhely lapja és a korlátja közé.

Nyilván Göncölnek nem kellett volna a magaslatokon járnia, a lejövetelkor lépett rossz helyre. Mire kiszaladtam, még nem is látszott hirtelen, mi a baj, a komondor egy helyben forgott, rángott. Nyilván leugrás közben akadt be az a hátsó láb, és ő először még a tagjait sem tudta kibogozni.

Ott álltam meredten, segíteni sem tudtam. Szerencsére sikerült magától három lábra vergődnie, utána az a beakadt negyedik láb is a helyére került. De úgy jajgatott szegény!

Nem volt komoly sérülés, a méretei miatt épp csak a talpát-lábujjait fájlalta pár percig.

De a túlzott öntudatossága elég nagy csorbát szenvedett... Majd óvatosabb lesz ezután!

2015. máj. 18. 20:31

Jó éjszakát kívánok!

Kedves Csemár! Remélem, hogy egy kicsit jobban vagy. Biztosan hiányoznak a kicsi kutyusok.

8137. csemár
2015. máj. 18. 20:23
Szép estét, jó éjt!
8136. csemár
2015. máj. 18. 06:15
Jó reggelt, szép napot!
8135. Guruljka
2015. máj. 18. 02:37

Köszönöm szépen! Most már igyekszem, hogy a többi már a legjobb jegy legyen. Szeretném legalább is megtartani a 4 fölötti átlagot.

Nagyon sajnálom a kicsikéket. Én sem tudtam mindig beoltatni a kölyköket a kutya-"gyerekbetegségek" ellen, elég nagy a halandóság, ha éppen úgy jön a sora.

8134. e55bdb2164 (válaszként erre: 8133. - Csemár)
2015. máj. 17. 19:18
Kedves Csemár! Nagyon sajnálom a kutyusokat.
8133. csemár
2015. máj. 17. 19:11

Szervusztok!

Gratulálok, Guruljka, az eredményes vizsgázásokhoz! Csak így tovább!

Göncöl pedig, látod, otthon ügyeskedik, míg te odavagy!

Mária, kedves! Kedvezett nekünk az időjárás! Kertészkedtem én is. (De annyira, hogy szétkapáltam a kapát... Szerencsére találtam megfelelő éket, így visszaütöttem a nyelébe, és folytathattam a munkát...)

Rossz hírem is van: valami fertőzés érte utól a kutyusainkat, Fickó és Pocak belepusztult.

További szép estét kívánok, utána pedig pihentető éjszakát, szép álmokat!

2015. máj. 17. 18:25

Kedves Guruljka. Rendkívül okos kutyád van, hogy ilyen ügyesen helyt állt. Büszke lehetsz rá. Biztosan sokat tanítottad.

A vizsgáidhoz csak gratulálni tudok. Mint mindig.

8131. Guruljka
2015. máj. 17. 18:17

Szervusztok, szép estét kívánok!

Itt gyönyörű az idő.

Tegnap Miskolcon is meleg és napos volt. Vizsgáztam, az e félévi két legkevésbé kedvelt tárgyból mentem először, hogy ha nagy a baj, még lehessen javítani.

Nem lesz rá szükség, egy hármassal és egy négyessel meg vagyok elégedve. Most a könnyebbek következnek, szintén két tárgy, de hasonlóak, és ugyanaz a tanárnő tanítja, lesz egyszerre megtartva. Pénteken megyek délelőttől estig. :D

A tegnapi napon a fiam is dolgozott. Kis kerítésjavítás után (láttuk, ahol át akart bújni alatta) Göncöl komondor szabadon volt itthon, de a nyakörv rajta volt. Így érezte, hogy feladata van, és a legrosszabb esetben, ha kiszökött volna, meg lehetett volna fogni könnyebben. De nagyon okos és jó fiú volt, szépen őrizte a portát! Tíz órán keresztül.

Ami hatalmas öröm és megkönnyebbülés. Nem kell megkötnöm, árnyékba menni és inni bármikor tud, és nem kell aggódnom, hogy a kötelékébe belegabalyodva bajba kerül.

A pénteki vizsganapomon a fiam csak délben indul el itthonról, én remélhetően kora este már hazaérek.

Kivételesen sikerült jól átgondoltan bevásárolni, így bőven el vagyunk látva étellel.

Most ide is engedem a gyermeket (ma is dolgoztak), én főzök és olvasok tananyaghoz valót. Az irodalom vizsga még úgyis hátra van.

Töltsétek kellemesen a vasárnap estét! :D

2015. máj. 17. 18:01
Szép estét kívánok. Szinte pillanatok alatt eltelt a hétvége. Holnap újra hétfő. Munka és munka. A hétvégém nagyon hasznosan telt. Rengeteget kertészkedtem, ami nagyon jól esett és ki is kapcsolt.
2015. máj. 17. 07:13

Szervusztok!

Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!

Itt szépen süt a nap!

8128. csemár
2015. máj. 17. 06:52
Jó reggelt, szép napot!
8127. csemár
2015. máj. 17. 04:24
Aludjatok... Aludjunk...
8126. csemár
2015. máj. 16. 19:27
Szép estét, jó éjt!
8125. csemár
2015. máj. 16. 06:54
Jó reggelt, szép napot!
8124. csemár
2015. máj. 15. 19:20
Szép estét, jó éjt!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook