Dunakanyar vagy Abádszalók? (beszélgetés)
Már mindegy,mégse oda megyünk:)
Hogy milyen Abádszalók? Egész napos pörgésre lehet számítani (koncertek, dizsi, pasizás-csajozás megy ezerrel), amúgy város lenne, vagy mi, de egy baromi nagy falura hasonlít... Nekem annyira nem jött be, mondjuk mi kerékpároztunk, 160 km-es Tisza-tó körtúra egyik állomása volt Abádszalók, így ott fél napot plusz egy éjszakát töltöttünk.
Milyen Abádszalók?mi most megyünk majd!!
Mivel tiszai lány vagyok, én inkább a Dunakanyart részesítem előnyben, bár az is igaz, hogy épp két hete tekertük körbe a Tisza tavat, és nagyon szuper volt!!! De Abádszalók helyett inkább Tiszafüredet ajánlanám, ott van egy elég jó termálvizes strand is, nah meg a Tisza-tó a szabad strandjával.
A Dunakanyar nyugisabb, Abádszalók bulisabb.
Én mind a kettőt szeretem és minden évben megfordulok mindkét helyen.
A Dunakanyar előnye, hogy a hegyekben jókat lehet kirándulni és úgy ahogy van gyönyörű.
Abádszalókon a nyüzsgést szeretem, de ha nyugira vágyom, kibérelek egy kenut és csavargok a Tisza-tavon.
Dunakanyar.Hallottam,hogy ott van Lepencén egy teraszos strand ahonnan gyönyörű a panoráma.
Én biztos,hogy azt választanám,annál is inkább,mert Abádszalók már eléggé "cuccos".
Lehet, meg az is, hogy keverem Fureddel.
En a Lanchidtol mentem Zebegenyig egy baratommal, motorcsonakon. Gyonyoru volt a taj, az ido, megalltunk kajalni is.
Most halt meg, nem is fogom fel. Tegnap meg arra gondolotam, amikor irtam ide, hogy milyen szep is volt a Dunakanyar.
Szalókon homokos a part, dolgoztam ott egyszer, mondjuk a szórakozásból nem sok maradt, de láttam a web-oldalát egész csini lett a hely
Szerintem a Dunakanyar szebb, csomo kirandulohely van, latnivalo es nyugisabb is. Abadszalok, ha jol emlekszem, "meno" furdohely, tele emberrel, a viz hideg volt, kavicsos a part, a dinnye is rossz volt :)) En inkabb a Dunakanyarra szavazok, bar kavics ott is van :D
Én Abádszalókon jártam már,szuper jó fürdőhely!
De ha nincs jó idő fürdésre,tényleg csak a horgászás marad...
A Duna-kanyar kiváló kirándulóhely,fürdőhelyeket nem is ismerek (de attól még lehet).
Kinek melyik időtöltés nyugisabb....
Nem tudom melyik helyen jártál már de én Abádszalókra szavazok, mi minden nyáron ott vagyunk. Tudod mit próbáld ki mind a két helyet ha van rá mód. Nálunk a fürdés és a peca a lényeg és, hogy a kutyáinkat is tudjuk vinni. Egy-egy hetet adj mindkét helynek az idei nyáron. Szép napot!
Dunakanyar vagy Abádszalók?Melyik a jobb?Hol lehet nyugisabban eltölteni a nyaralást?
További ajánlott fórumok: