Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Dr. Hercz Péter nőgyógyászról tapasztalatokat szeretnék!Valaki járt már nála? fórum

Dr. Hercz Péter nőgyógyászról tapasztalatokat szeretnék!Valaki járt már nála? (tudásbázis kérdés)


1 2
23. csongoreniko (válaszként erre: 21. - Xy12)
2016. ápr. 17. 22:06

xy12,dr. Hercz Péter a Péterfy Kórházban dolgozik, valamint a G1 intézetben rendel. Honlapján bővebb információk: [link]

2016. ápr. 17. 22:03

Tisztelt Professzor Úr!


2014. decemberében myoma eltávolítást végzett nálam. Amikor legutoljára találkoztunk,a 6 hónapos ellenőrzésen,akkor azt kérte tőlem,hogy ha terhes leszek azt jelezzem. Örömmel értesítem,hogy 11.hetet taposom. Ha minden jól megy,akkor november közepére várjuk a kis babánkat!


Nagyon köszönök mindent!

Minden tiszteletem az Öné!


Köszönettel:


Csenger Enikő

(Tompáról)

21. xy12
2015. dec. 10. 08:58
Érdeklődni szeretnék dr. Hercz Péter magánrendeléséről. Hol és mikor rendel? Köszi a segítséget!
2015. febr. 19. 23:11

Szeretnénk Önnek ezúton is hálatelt köszönetet mondani, amiért első szóra,

azonnal (betegállományból és szabadság alatt!) segített a miómával

kapcsolatban, és hadd gratuláljunk ahhoz a bravúrhoz, amivel a

reménytelennek tűnő helyzetben is megmentette az anyaméhet, noha kollégái

mind lehetetlennek ítélték ezt.

Egy gondterhes és fájdalmas esztendő után Ön által megérkezett a kegyelem és

Karácsonyra gyógyulóban itthon lehetett egy háromgyermekes anya.

Ön olyan értékes ember és olyan nagyszerű orvos, amihez fogható szerintünk

nem akad, talán csak néhány szegény hazánkban.

Mi még nem találkoztunk a hazai egészségügyben ilyen csodálatos

személyiséggel, s hogy ez megtörténhetett, hatalmas ajándék számunkra.

Adja Isten, hogy minél tovább folytassa hivatását!


Engedje meg, hogy ezzel az alábbi idézettel fejezzük ki, amit az Ön áldott

ténykedése jelent számunkra:

"Sikeres sebésznek lenni nem csak ennyit tesz: szakmailag mindenkinél

jobbnak lenni - hanem főként ezt jelenti: Isten egy különleges ajándékkal

ruházott fel, és elvárja, hogy azt mások javára használjam fel."

(Ben Carson)


Rendíthetetlen egészséget és sok-sok boldogságot kívánunk Önnek és

családjának - ha csak egy apró töredékét is visszakapja mindannak, amit Ön

ajándékozott másoknak, akkor az is legalább kétszáz évig kitart! :-)


Szeretettel és köszönettel:

M. Gabriella és B. Csaba

2014. nov. 24. 22:20

Szeretném elmondani az én történetemet.Jelenleg 46 éves nő és nagyon boldog édesanya vagyok amit elsősorban Dr.Hercz Péter professzor úrnak köszönhetek.A párommal nagyon szerettünk volna gyermeket de valahogy nem sikerült összehozni.Rengeteg orvosnál jártam és nagyon megosztó volt a diagnózisuk.Volt olyan aki látta a miómát de volt olyan orvos aki nem látta.Szóval ez így ment 41 éves koromig.40 évesen megkaptam,hogy csak meddő lehetek és ki kell venni a méhemet .Borzasztó volt átélni,hogy 40 év után már ne vállaljunk gyereket. De nem adtam fel , és akkor megláttam a családbarát c.műsorban a doktor urat. Az első teendőm ,hogy megkeressem.Nagyon készséges volt rögtön behívott a dél-pesti kórházba , hogy megvizsgáljon.Ekkor Én már 42 éves voltam gyerek nélkül még mindig.A doktor úr biztatott,hogy ne adjam fel még mióma mellett is szülhetek.Elvégzett egy laporoszkópiás műtétet.Sajnos a petevezetékeim is el voltak záródva. Csak azt nem értem,hogy közel 20 éven át jártam egy nőgyógyászhoz és soha nem látta a miómámat sőt petevezeték átfúvást sem csinált.Ő mindig mindent rendben talált.Rövidre zárva megműtött, és javasolta, hogy további segítségemre már csak egy meddőségi klinika segíthet.44 évesen a második lombik sikerült és 15 hónappal ezelőtt meg is született a kisfiam, amire már annyi éven át vártam.Visszatérve a főorvos úrra csak nagyon jó szívvel tudok rá gondolni és minden nőnek ajánlani mert igazán segítőkész,jó szándékú,alapos, kedves,és még sorolhatnám.Csak azt sajnálom,hogy miért nem előbb ismerhettem volna meg.Szeretném megköszönni a segítségét amit nem lehet elégszer megköszönni és , hogy fogadott ,biztatott és kedves volt hozzám.És még sorolhatnám .

Hálás szívvel gondolok Önre!

D.Franciska

2014. szept. 9. 22:25

Még tavaly novemberben kerestem fel a doktor urat rendszertelen menstruációs problémámmal, ami miatt teherbe esnem sem sikerült. Akkor a korábbi leleteimből hiperpláziát állapított meg és három hónapos gyógyszeres kezelésbe kezdtünk. A kezelés végére méhtükrözést beszéltünk meg, de szerencsére erre már nem volt szükség mert várandós lettem. Akkor ezt jeleztem is, azt kérte, hogy feltétlenül jelentkezzem, hogy haladunk.

Nos, azóta már 23. hetes boldog kismama vagyok, kislányt várunk és ami a legfontosabb, hogy minden vizsgálat eredménye tökéletes. Már nagyon várjuk a születését és bízunk benne, hogy kistestvére is születhet, remélem a menstruációmmal sem lesz probléma.Szeretném újra megköszönni a hatásos segítségét, az alapos magyarázatokat és a kedvességét!


Hálás szívvel gondolunk Önre!

S. Renáta

2013. dec. 10. 22:47

Sziasztok! Hát én is leírom a történetem,hogy erőt adjon, mindenkinek aki hasonló helyzetbe kerül! Legyetek nagyon kitartóak, és ne adjátok fel a reményt! Az én problémám úgy 2 évvel ezelőtt kezdődött,amikor a menzeszem egyre problémásabb lett, és egy egészségügyire mentem be a korházba éjjel! Megkérdezték mért most jöttem,( valószínű azért mert addigra okozott olyan problémát hogy akár el is vérezhettem volna!) Ahol szinte nem is igazán foglalkoztak velem, egésznap várattak,majd az összes abortuszos után megcsináltàk a beavatkozást és közölte az orvos hogy van mindkét petefészken ciszta, és egy mioma! Hozzátette:Hány éves is? Mert műtét kell! Na itt kezdődött a kálváriám! Több orvosnál is voltam, keresgéltem, kutattam, több lehetőség után! Kezembe kaptam egy zárójelentést, melyben az orvos javasolta a méh kivételét, közölte, én döntök,mi legyen "én zenélek ő táncol," "neki az csak jó, ha én minél többet műttetem magam, mert ő annál több pénzt keres" Ez a doki amúgy mások által istenített nem kicsit pénzéhes orvos! Több ilyen hasonló beszólása is volt, mint az elöbb említett!

Na itt volt az a pont amikor már majdnem feladtam, de egy utólsó nekilendüléssel a neten, rátaláltam DR.HERCZ PÉTER professzor úrra és az ő oldalára amit ajánlok mindenki figyelmébe! A neve,csupa nagy betűvel! Mert ilyen rendes, emberséges, kedves orvossal elötte nem hozott össze a sors! Az első találkozásunk megerősített abban hogy ez az orvos tényleg tudja miről beszél, ért hozzá, és nagyon alapos! Megcsináltatott több vizsgálatot, azzal kezdte hogy ő szerinte fiatal vagyok én még ahhoz hogy kikelljen venni a méhem! De odaadott egy csomó beleegyező nyilatkozatot, elmondott mindent, mi várhat rám, mire számítsak! és hozzá tette nem akar megijeszetni, de tudnom kell mi várhat ràm! Ekkor már tudtam hogy Ő az én orvosom! Megbeszéltünk mindent,eljött a műtèt napja, júl.16-a, izgultam, de tudtam, hogy jó kezekbe vagyok! Műtét utàn bejött hozzám, elmondta hogy mindenem megmaradt, csak azt vette ki amik a problémát okoztàk, pihenjek és majd jön és megbeszélünk mindent! Két órás műtét volt, de már nyugodtan tudtam a gyógyulásra koncentrálni, mert megmaradtak a női szerveim! Köszönöm a Professzor Úrnak hogy itt van nekünk, mert sajnos kevés ilyen orvossal találkozhatunk! Mindenkinek azt üzenem hogy ne adja fel a reményt, és nézzen körül milyen lehetőségek vannak! A Professzor Úrat csak ajànlani tudom, mert neki nagyon sokat köszönhetek!

16. U.Anna
2013. dec. 2. 15:23
Én csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. A 7. hozzászólásban már leírtam röviden a történetem. Én is örökké hálás leszek Főorvos Úrnak azért, hogy visszaadta annak lehetőségét, hogy anya lehessek. Velem is egy rutin vizsgálat kapcsán közölte az orvos, hogy ki kell venni a méhemet, mert van egy nagy miómám (33 éves voltam és még nem volt gyermekem). Elmentem egy másik orvoshoz, de ő is ugyanazt mondta. Megkérdeztem, hogy nincs-e valamilyen más lehetőség, gyógyszeres , vagy egyéb műtét, de azt mondták: nincs más megoldás csak a radikális műtét. Én sem kívánom azt a két hónapot senkinek, amit utána éltem át,nem akartam gyermek nélkül leélni az életemet, fogalmam sem volt, hogy mit tegyek. Csak egyet tudtam, hogy arra a műtétre nem fogok elmenni. Az egyik munkatársam látott egy dokumentum filmet a tv-ben és ott hallotta, hogy van egy orvos, aki az ilyen esetek nagy részében, egy új eljárással meg tudja menteni a méhet. Kinyomozta, hogy ki az, és hol végzi a műtéteket, és örömmel újságolta, hogy már időpontot is kért nekem, így jutottam el dr.Hercz Péter főorvos úrhoz. Nagyon féltem, azt gondoltam ő is ugyanazt fogja mondani, mint a többi orvos. De nem így történt, ahogy beszélgetett velem néhány perc után teljesen megnyugodtam. Már a hozott leleteim alapján is azt mondta, hogy szerinte nem olyan nagy a probléma, de a szükséges vizsgálatokat elvégezte. Tényleg türelemmel és szeretettel magyarázta el, hogy milyen megoldásokat tud a mióma eltávolítására attól függően, hogy hol helyezkedik el. Megnyugtatott, hogy a méh eltávolítására (az ultrahang alapján) valószínűleg nem lesz szükség. Akkor tud pontosabbat mondani, ha a diagnosztikus hiszteroszkópos műtétet elvégzi, valamint (ha beleegyezek)egy laparaszkópiát is javasol. Az előbbi esetén egy hüvelyen keresztül felvezetett kicsi kamerával, monitorra vetítve látja a méh belső üregét és pontosan tudni fogja, hogy mekkora a mióma és hol helyezkedik el. Az utóbbi eljáráshoz szükség lesz két 1 cm-es vágásra a hasfalon, ahol szintén be tud vezetni egy kicsi kamerát, amellyel a méh külső falát tudja átvizsgálni és a hasüreget, a másik vágáson pedig egy műszert. Én mindenbe beleegyeztem, annyira megbíztam benne. A műtét után csupa jó híre volt számomra, a méhemet nem kell kivenni, nem egy nagy miómám van, csak négy kicsi és azokat könnyen el lehet távolítani. Ezenkívül nálam is talált endometriózist, amit meg is szüntetett. Ezután következett a talán hat hetes gyógyszeres előkészítés, ami arra szolgált, hogy a méhnyálkahártya vértelen legyen, hogy a műtét alatt és után kisebb legyen a vérzés. A második műtét is megtörtént, szintén hüvelyi úton úgy, ahogy főorvos úr előtte elmondta. Nagyon gyorsan felépültem, hiszen nem kellett hasfalon keresztül műteni, egy hét múlva már dolgoztam. Két év múlva férjhez mentem és megszületett az első kisfiam. Szerettünk volna kistestvért, de kétszer egymás után elhalt a baba. Nagyon el voltam keseredve, de segítséget nem nagyon kaptam itt helyben. Azt mondták elégedjek meg egy gyerekkel, különben is már öreg vagyok a szüléshez (39 éves voltam). Azt is mondták, hogy valamit látnak ultrahangon a méhüregben, talán egy újabb mióma, vagy sövény, úgy sem sikerülne kihordanom egy terhességet. Én mindenképpen szerettem volna még egy gyermeket, és újra felkerestem dr. Hercz Péter főorvos urat, hogy hátha tud segíteni. Ez alkalommal is nagyon megértő, és segítőkész volt. Belevágtunk egy újabb diagnosztikus hiszteroszkópos műtétbe. Mikor felébredtem mellettem is ott állt és megnyugtatott, hogy se miómám, se sövény nem volt, csak a méh egyharmada tele volt összenövésekkel, amiket fel tudott oldani, valószínűleg ez volt az oka a vetéléseknek. 1 év múlva megszületett a második kisfiam és rá két évre a kislányom. Ma már 11, 7, és 5 évesek. Amíg élek hálás leszek dr. Hercz Péter főorvos úrnak, hogy megszülethettek a gyermekeim. Én az egészségügyben dolgozom, de még én sem találkoztam ilyen orvossal, aki ennyire partnerként kezeli a betegét és messzemenőkig figyelembe veszi, hogy a betege mit szeretne.
2013. nov. 1. 12:12

Talán segíthetek egy kicsit én is a saját tapasztalataimmal...

Évek óta jártam magán nőgyógyászati rendelésre XY dr.-hoz. Egy szokásos rutinvizsgálaton közölte velem, hogy a petefészkemben van egy ciszta, amit a legrövidebb időn belül el kell távolítania a petefészkemmel együtt. A kérdéseimre, hogy miért van erre szükség, mi van ebben a cisztában, ilyen nagy a baj? ..., mindösszesen annyi választ kaptam komoly arckifejezés mellett, hogy azt majd a szövettani vizsgálatból fogom megtudni. Intézzem el magamnak a háziorvosomnál a szükséges beutalókat a műtét előtti kivizsgáláshoz, menjek be a kórházba és kérjek időpontot a műtéthez.És mivel tele volt a magán-rendelő, jött volna a következő beteg, rám itt már több idő nem jutott.

Kijöttem a rendelőből, és teljesen összeomlottam. Eszembe jutott fogyatékos kisfiam; mi lesz vele, ha bebizonyosodik, hogy rákos vagyok? Mi lesz vele, ha meghalok? Semmi másra nem tudtam gondolni, csak arra, hogy súlyos, talán halálos beteg vagyok és iszonyatosan féltettem a fiamat, a családomat. Nem tudom, hogyan vezettem hazáig az autót, mert nem láttam a könnyeimtől. A következő napokat nem kívánom senkinek sem, hogy átélje.. Elkészültek a vizsgálataim, szerettem volna az orvosommal megbeszélni, hogy mit mutatnak az eredmények. Rengeteg telefonhívás, sms, az asszisztensén való üzeneteim ellenére sem értem el.. Közelgett volna a műtét időpontja, amikor úgy döntöttem, én ennek az embernek a kezei alá biztosan nem fekszem fel a műtőasztalra. Kétségbeesve kerestem az ismerőseim körében, tudna-e valaki ajánlani nekem orvost. Ekkor javasolta az egyik barátnőm Dr. Hercz Pétert. Nagyon jó orvosnak, segítőkész embernek tartja, csak jót tud róla mondani. A Doktor Úr eleinte vonakodott, mert úgy érezte az elmondottakból, hogy onkológiai esetet vagyok, így valószínűleg nem ő lenne nekem a megfelelő orvos. Ennek ellenére mégis fogadott, vizsgálatokat végzett nálam és annyit megállapított, hogy endometriózisom van. TÜRELEMMEL és SZERETETTEL elmagyarázta, hogy ez mit jelent. Ugyan ezt műtéttel el kell távolítani, és valószínűleg ez csak a petefészkemmel együtt lesz lehetséges; ezzel együtt ne rettegjek, mert ezek az endometriózisok nagy %-ban jóindulatúak; az én eredményeim is inkább arra engednek következtetni, arról messze nincsen szó, hogy halálos beteg lennék. Persze továbbra is féltem, de már messze nem annyira és nem úgy, ahogyan eddig.. A Doktor nagyon sokat volt mellettem a műtét előtt és után is; és talán ő maga sem tudja, de a személyes jelenléte nekem nagy sok erőt adott. 100 %-osan bíztam benne. Az altatás előtti utolsó emlékképem az, hogy hamarosan arra ébredek, hogy túl vagyok ezen az egészen, és bár nem lesz petefészkem, mert azt el kell távolítani, de legalább meg fogok gyógyulni. A

Amikor felébredtem, a Doktor Úr az ágyam mellett volt. A következő mondatokat, amíg élek, nem fogom elfelejteni:


-"Andrea! Túl vagyunk a műtéten. Kivettük az endometriózist. Minden a legnagyobb rendben van."

-"És a petefészek, Doktor Úr?"

-"Azt sikerült megmenteni. Teljes egészében. Egy centi sem hiányzik belőle."


Ma, 3 évvel a műtétem után, amikor ezeket a sorokat írom a legjobb egészségi állapotomban; most is könnyes a szemem; SOHA NEM FOGOM TUDNI ELÉGGÉ MEGKÖSZÖNNI DR. HERCZ PÉTER-nek mindazt, amit értem tett!


Egyrészt, mert mindvégig annyira őszintén, emberséges állt hozzám, amire nem nagyon van korábbról tapasztalatom; - ezzel a lelki állapotomon nagyon sokat segített; másrészt, mert megtehette volna, hogy néhány perc alatt kidob belőlem egy petefészket; e helyett a talán számára nehezebb utat választotta; addig-addig próbálta innen-onnan lefejteni az endometriózist a petefészek faláról, míg az a Doktor Úr akaratának engedve, az eltávozott onnan. (Ráadásul utólag megnézhettem a saját műtétemet felvételről!)


Azt tudom biztosan kijelenteni, hogy amíg a Doktor Úr él és praktizál, - még ha meg is próbálná - soha, semmilyen körülmények között nem tud arra rávenni, hogy más nőgyógyász rendelőjét felkeressem! :)

2013. júl. 22. 00:50

Szia!


Érdeklödőm, hogy magánpáciensként voltál nála, vagy TB. alapon. Pénzéhes-e, mennyibe került a műtét, ill. mennyit illik neki adni? Köszönöm szépen. Szia

2013. márc. 22. 10:05

Egészen friss információkat tudok megosztani veletek dr. Hercz Péterről.

Múlt év elején kaptam az információt egy kolleganőmtől, hogy ismer egy nőgyógyászt, aki

„mióma specialista”. 47 évesen akkor már több éve tudtam a meg lévő miómáimról, amelyek között volt egy nagy 9x9 cm-es. Számos orvos az interneten és élőben is a méheltávolítást javasolta, a korom és a mióma mérete miatt. Sőt a körzeti rendelőintézetben az egyik orvos még rám is rivallt: „Ezt a méhet már rég ki kellett volna venni, meg fogja bánni, ha bent marad!”

Ekkor kerestem fel a doktor urat, bár szívtam a fogam, mert Óbudán lakom, ő pedig csak a Dél-Pesti Kórházban rendel. Részletesen kikérdezett, megultrahangozott, utána vártunk 3 hónapot és megismételtette az ultrahangot, valamint elmondta a lehetséges variációkat a miómákkal kapcsolatban. Ebben nem volt benne a méh eltávolítása. Én úgy gondolom, pl.ha egy foggal gond van, nem biztos, hogy a foghúzás a legjobb módszer, ha nem akut a probléma. Be is lehet azt tömni először. Azután… esetleg gyökér kezelni. Így vagyok a miómákkal is, ha nincs életveszélyes vérző állapot. Hál istennek a doktor úr is így gondolkozik. 2013. január végén műtött a Dél –Pestiben, ahol egy 1 nagy és 4 kisebb miómát távolított el egy 2 és fél órás műtéttel. 5 napig feküdtem a kórházban. A műtét után rendszeresen ellenőrzött, naponta többször is. Kedvesen, de határozottan látott el hasznos információkkal, hogy mit kell csinálnom az optimális gyógyulásom érdekében. Pont nekem találták ki az ilyen orvost, aki nem nézi tudatlannak a betegét! Otthon még 2 hétig lábadoztam. Bármikor felhívhattam tanácsért.

Azóta, gyönyörűen behegedtek a varratok, már 2x-szer megjött a menstruációm, a szexuális életem visszatért és ugyanolyan jó érzés, mint a műtét előtt. És végre tudok a hátamon feküdni, mert kiderült az egyik mióma nyomott egy aortát, ami miatt kényelmetlenné vált a háton fekvés.

2012. nov. 30. 22:46

Első gondolatként csatlakozni szeretnék zalazsuzsa hozzászólásához: a méhrepedés valóban perceken belül okoz elvérzést. Hercz Professzor úr szakmai és emberi kiválóságának illusztrálására pedig szeretném megosztani a magam történetét.

Betöltöttem 40. évemet, amikor megállapításra került nálam a myoma. Lakhelyváltozatás miatt több szakembernél jártam. Egybehangzó véleményük az volt, hogy az elváltozás mérete és a korom miatt az egyetlen kezelési lehetőség a méh eltávolítása. Ez nagyon nehéz döntés elé állított, ,mert nem volt még gyermekem, és nem szerettem volna lemondani a gyermekvállalás lehetőségéről. A mérlegelés ideje alatt jutott tudomásomra Hercz Professzor neve, és felkerestem őt. Az ő véleménye az volt, hogy még az én esetemben és koromban sem kizárt méhet megtartó beavatkozás elvégzése. Tiszteletet érdemlő empátiával tekintett az - esetleges - gyermekvállalási szándékomra is. Az általa elvégzett hasi műtét során végül csak a myoma göb került eltávolításra. A műtét után gyorsan és problémamentesen épültem fel. Egy évvel a műtét után a kontrollvizsgálat kiújulást nem igazolt. Lelkileg és fizikailag is egészséges nőnek éreztem magam. Azt hiszem, ennek legszebb bizonyítéka, hogy - több, mint két évvel a műtét után - éretten és egészségesen megszületett a kislányom. Ennek már több, mint tíz éve, és azóta is a legteljesebb bizalommal keresem fel - ellenőrzés végett - a Professzor urat.

2012. okt. 9. 19:49
A tegnapi hozzászólásomhoz még annyit tennék hozzá, hogy utánanéztem a méhfalrepedésnek, és nem órák, hanem percek alatt vérzik el a beteg.
2012. okt. 8. 20:19
1982-ben szültem a kislányomat, aki ma nem élne, ha nem Dr Hercz Péter lett volna az orvosom. A baba 1 kg. volt és 38cm. Már a terhesség félidejében kiderült,hogy Rh összeférhetelenség miatt nagy baj van. Hercz doktor úr végig harcolt, hogy megszülhessem, mert a klinikán sok más orvos úgy gondolta, hogy kár időt, pénzt és energiát áldozni egy kétesélyes terhesség kihordására. Neki lett igaza, bár Ktika nagyon betegen született most egészséges, boldog, 30 éves nő lett belőle. Egész életemben hálás leszek érte a professzor Úrnak, akihez a mai napig is nagy bizalommal járok. Valpeti pedig egy orvosi csoda, ha méhfalrepedéssel évekig élt, mert mások ilyen esetben órák alatt elvéreznek. Kedves Valpeti! Hercz prof. Úr nem nemecsek csupa kisbetüvel, hanem nagyszrű orvos és EMBER csupa-csupa nagybetüvel.
2012. ápr. 20. 18:30

Én ugyan öreg vagyok már, 1983-ban nála szültem a fiamat. Maszek betege voltam. Óriási csalódás volt amit a szülés alatt művelt. Nem segített, hagyott kínlódni, hetyegett a nővérekkel miközben én majd szétrepedtem. Végül saját erőmből kinyomtam a fiamat, és ezzel azt hittem, minden rendben van.

Még pici volt a gyerek, mikor visszakerültem hozzá vérzéses panaszok miatt, úgy higgyjétek el, ahogy írom, több alkalommal is megcsinálta velem azt, hogy szólt, hogy holnap ne egyek, mert megműt, és elfelejtkezett rólam, mindig hazament.

Saját felelősségemre otthagytam a kórházat és az életben soha többé nem mentem vissza hozzá.

Pedig lánykoromtól kezdve évekig hozzájártam, és azt hittem, hogy jó orvos, de mint kiderült, egy felelőtlen és link ember. Csak még annyit, hogy évekig hányódtam orvostól orvosig, mindig valamit csináltak rajtam, fagyasztás, egyéb dolgok, mígnem elkerültem a dr Talján Ferenc rendelőjébe, aki megállapította, hogy azonnal műtét, mert mint a szövettanból később kiderült, megindult a kóros sejtburjánzás. Azaz meg is halhattam volna, ha időben nem kerülök hozzá. Megállapította, hogy a szülésnél megrepedt a méhfalam és az a drága hertz doktor ezt elfelejtette észrevenni. Szóval vigyázat vele! A nevemen ne akadjatok fel, 59 éves nő vagyok, csak nem szeretném felfedni a személyemet.

2012. ápr. 16. 09:12
Sziasztok! Engem év elején műtött Hercz professzor és hálát adok a sorsnak, hogy rátaláltam a neten. Myomás panaszok miatt tőbb nőgyógyász is azt mondta, hogy ki kell venni a méhemet vagy legalább a méhtestet, mert nincs más megoldás. Ezzel szemben a professzor mindössze a myomás göböket távolította el és minden maradt a helyén. (Ennek azért is örültem, mert azt olvastam, hogy a méh kivétele károsíthatja a petefészkek vérellátását és befolyásolhatja a házasélet minőségét). Kiváló szakembernek tartom,mindenkinek ajánlom!! Nincs magánrendelése én is a Délpesti kórházban voltam nála, ahol dolgozik. Weboldala címe:dr.herczpeter.eu
2010. okt. 6. 14:33
Én dr.Hercz Péternek köszönhetem, hogy megszülethetett mindhárom gyermekem. Még az első gyermekem születése előtt voltam nála, az ő általa végzett különleges (hysteroszkópos) műtéti eljárással távolította el a miómáimat, endometriózisom is volt, azt is megszüntette laparoszkópos úton. Ez után született meg az első kisfiam. Utána volt két spontán vetélésem. Újra elmentem hozzá, egy újabb hysteroszkópos műtétre, aminek során megszüntette a méhen belüli összenövéseket, és ezután született meg második kisfiam, majd a kislányom. Mindezt a hasfal felvágása nélkül, nagyon gyors felépüléssel. Nagyon kedves, megértő, és nagyon jó szakember. Az vele való két perc beszélgetés után az ember elfelejti azt is, hogy félve ment oda. Az itteni nőgyógyászok azt mondták, ki kell venni a méhemet. Ő megmentette, így születhettek meg a gyermekeim.
6. hortie (válaszként erre: 5. - Haiman Éva)
2010. szept. 27. 11:17
Köszi,megjegyzem,habár találtam már azóta másik orvost,de sosem lehet tudni.Jó az ilyen telefonszámokat és neveket elraktározni.Azért örülök,hogy a doktor praktizál.Én ugyan sok jót nem hallottam a Dél-pesti Kórházról,de ha ott, akkor ott. Köszönöm még1szer.
2010. szept. 26. 18:21
A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban dolgozik, a kórház telefonszáma: 289-62-00
4. hortie (válaszként erre: 2. - Maszatt)
2010. szept. 24. 13:15
Hol rendel most a doktor?
3. hortie (válaszként erre: 2. - Maszatt)
2010. szept. 24. 12:27

Szia! Én betege voltam a Doktor Úrnak. Bátran merem ajánlani,mert nagyon jó szakembernek ismertem meg. Sajnos útjaink elváltak,de ha tenném,biztosan vele kezeltetném magam.


Üdv:

2010. aug. 10. 15:59

Bp-en praktizál, de sajnos nem sok infó van róla a neten....őt ajánlották nekem!

Valaki járt már nála?

2010. aug. 10. 15:58
Dr. Hercz Péter nőgyógyászról tapasztalatokat szeretnék!
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook