Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész (beszélgetés)
Nagyon köszönöm :) igen ,szerencsére megoldható lesz 2 hét.
Szia!
Én 2 hetet voltam otthon. Másfél hétig nagyon fáradékony voltam.Ha el is mentem otthonról 1-2 óra múlva már muszáj volt hazamennem pihenni :))Nagyon fog dolgozni a szervezeted, azért ez egy kisebb sokk neki, és a pihenés alatt jobban tud regenerálódni.. Ha meg tudod oldani, én minimum ennyit mondanék.
Szia! Én 1 hetet voltam otthon. Kedden műtét következő héten szerdán kezdtem. Szigorüan 4 órát. Csak irodai munka.
Sziasztok! Kérlek segítsetek ! Kb ősszel szeretnék majd cicis lenni én is . Ami nálam kevés az a szabadidő... már most úgy kell intéznek a szabikat hogy akkor majd tudjak otthon lenni és pihenni a műtét után . Segítsesetek ki mennyi időt maradt otthon műtét után ? ( semmi nagyon fizikailag megerőltető nincs a munkámban szerencsére)
Nagyon köszönöm a válaszaitokat, kedvesek vagytok :) esetleg ha jön valaki május 23-án, írjon rám :)
Szia!
Majd az 1 éves kontrollra kell UH.
Engem május 4-én műt GL, nekem is 280cc anatómiait ajánlott. Magasságra akkora vagyok mint Te, a súlyom 49kg. Én is azt mondtam, hogy természetes ciciket szeretnék, az alkatomhoz illőt. Sokat számítanak ám a mellkas méreteid is. Azért van, hogy valakinek már 240-től akkorának tűnik a cicije, mint másnak 300cc-től. Ezt dr. Csuha magyarázta nekem.
Szia,
Normaflort iszom, csak még nem érzem a hatását...
Köszi
Szia, Normaflore? Valószínűleg nem bírja a gyomrod a sok gyógyszert..én is így voltam vele..
Sziasztok!
Segítsetek légyszi infoval, féléves kontrollra már ultrahanggal kell menni? Vagy mikor kell ultrahangot csináltatni? köszönöm!!
Sziasztok
Tudnátok tippet a haspuffadásra? Mütét utàni naptól puffadok 4 napja...
Sziasztok!
Van itt valaki, aki 360 közepes magast kapott nemrégiben? miket tapasztaltok? Méret? Fájdalom? Egyéb rejtett bármi?
Voltam nala tegnap. A cataflamot nem birom. Kijott rajtam minden nellekhatas. Ibuprofenre valtottam. Azota jol vagyok :D
Szia. Felhivtad az orvosod?
Szia! Konzultációra kb. 2-3 hetet kell várni, a műtétre a konzitól számítva kb. 5-6 hét. Az ár csak implantbehelyezésnél (felvarrás nélkül) 2600 euro + áfa. Ha már szültél, akkor nem kell áfát fizetni.
Szia
2600€
Ha nem szültél még + 27%
Kb kéthónap a mütét, de van váró lista, ha kiesik valaki hívhat elöbb.
De mindenképp beszélj vele szerintem.
Sziasztok lanyok! Tervezem en is a mellnagyobbitast tudnatok nekem segiteni abban, h most mennyibe kerul G.L-nel? Es h kb mennyi idot kell varni a mutetre? Koszonom
Lanyok volt valakinel hogy a labszara fajt? Nekem az faj. Nem kell szednem veralavadasgatlot. Viszont tegnap 3. Napon lazas lettem es fekudtem....
Igen,de ezt mondta is nekem h. lehet allamiba is lenyeg h.egy hetnel be legyen regebbi.
Miért ne lenne elég? :) ekg az ekg :) szerintem
Sziasztok! EKG-t csinál a körzeti orvosom is. Az elég GL-nek szerintetek? köszi
Igen. Az altatas kozben is kapsz antibiotikumot.
Nekem mar elmult a puffadas szerencsere.
Sziasztok! Ma egy hónaposak az ikrek!😊 Fotó és bejegyzés a naplóban!😊
Szuper, hogy jól vagy! Az alvás egyre jobb lesz. Egy hét után lehet az oldalazást szoktatni! 😊
Úgy látom csajok megyünk 1 páran kontrollra 22 én Debrecenbe :)
Szia
Jól vagyok már itthol, minden oké, feszít csak, semmi más, amivel a gondom volt az az alv ás nem tudtam mütét után se vissza aludni egyszerüen háton nem megy meg idegen helyen...
Tegnapi cicisek! Mizu? Hogy vagytok?
Én is kopogtam. Köszönöm ha beengedsz:)
Én meg úgy tudom az altatástól. De mindkettő megàllja a helyét. Nyomom a normafloart is . Van valami ebben az első 72 órában, mert már jobban vagyok:)
További ajánlott fórumok: