Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
jó éjszakát az aludni térőknek.
Jó éjt!Puszi!
Nyernél nekem is?????????Ráér holnap válaszolni!
ne tessen írigykedni!:-)) Nyerjek neked is?
Megyek csicsizni..szép álmokat mindenkinek!
hihihihihi
Hát aki mindig tanul és dolgozik,no meg moziba jár és csak úgy nyer ezt azt......
Szia! Rég "láttalak" tégöd is!!!
sziiija!
Jelentem:hulla fáradt vagyok,+- egy családtaggal:fiam apjánál,de a férjem hazaért!
Így jártál!! :-)))
Puszi szép álmokat!
Megyek zuhanyozni! Remélem még lesztek!
Ha nem, jó éjt!!!!! Mindenkinek!
Mondtam már hogy IMÁDLAK!!!! ennél szebbet jobbat kívánni nem lehet! :-))))
a multkor meg úgy jártam hogy BEILLESZTÉST NYOMTAM..és eltünt a domi....NEM írt ki semmit sem azt hogy beillesztettem sem hogy eldobtam sem hogy aukcióra került!!!!!!!
és kiderült hogy bedobta aukcióra.........egy JOLIS (jólírtam?)domi volt..elszállt az agyam!!!!!!
:-((( A figyelmetlenség.....
Mi jól, nagyon kedves, hogy érdeklődsz! Jó melót!
Most írtam, hogy mindig elmegy a netem, és büszke vagyok, hogy Dömikét lehagytam, mert Ő nagggyon jó, és most megint megakadtam, erre megint elment a net, és kitörlődött, amit írtam.
Hogy lehet így dominózni??
Jó dolgozást! Öszinte részvétem, hogy a hétvégén is "dógozódnod" kell! Kívánok neked kellemes, nyugis hétvégét. Kívánom, hogy nyugis türelmes betegeid legyenek.
Gyors leltárt kérhetek???
Ki hogy van....lakás...köhögés...stb..stb..
Nem figyelek! Tegnap eldobtam egyet, ahelyett, hogy aukcióba adtam volna, ma meg bedtam aukcióba azt, ami kellett volna. :(
mindjárt megyek.. CSAK HAGY OLVASSALAK MÁR BENNETEKET! HIÁNYZIK A CSAPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aki egy hét alatt úgy itt hagyott, mint az a bizonyos eb a sz....t az ne panaszkodjon. Múlt héten, még ott voltam, ma meg már .......
Na mégegyszer sziasztok!
Most is csak bekukk...nagyon szoros ez a hetem....kivagyok mint a liba..reggel megint megyek dolgozóba!
Valaki mondja má meg, hogy mit véttem, ennyi sz...r domi, két héten keresztül???!!
Kata, nektek is egy gép jut 4 főre??:-)
Rossz ez az arány nem:-)
Merre jártok??? Itt tolong az uram, ha nem jön senki át kell adjam a gépet! Légysziiiiiiii!
További ajánlott fórumok: