Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Uncstesók. 400 km-re.
Én az voltam, lettem volna, ha nem nevelnek át jobb kézre. Kicsit tudok úgy is, de nem szépen.
Igen, a balkezesek egészen másképpen fogják a tollat. Nálatok a családban van már balkezes?
Ja, ez nem semmi! Muszáj megtanulnia!!!!!
Nálunk az volt a probléma, hogy a nagyobbik már tudott írni, a kicsi meg nézte. Igen ám, de az asztalnál vele szemben, így mindent fordítva látott. A kezét meg, annak ellenére jobbkezes, mégis olyan kitekerve tartja, mintha balos lenne.
Sehogy sem tudtam rávenni a helyes ceruzafogásra. Neki az volt kifordított. Így hagytam, írjon úgy ahogy tud.
Szia!
Veled is régen találkoztam, de minden nap "látlak":-)))
Én még nem adhatom fel. Megtanulok ballal jól írni. Setén tudok, de gyakorolni fogok a gyerekkel.
Na, a ceruzafogás nálunk is probléma volt, aztán feladtam.
Neked is! Majd legközelebb sikerül.
Szép délutánt Mindenkinek!
A kapott ajándékomat úgy látszik ismét nem tudom hasznolítanom:-((((
A +1 pont a lerakott domikért, csak álom marad:-(((
Szuper! Küzdök a ygerekkel, hogy csinálja a házit. Ot állok mellette, és nézem, segítek. Azt mondja, pihennie kell, mert fárad a keze, és nem tudja fogni a cerkát. Balos a szentem, és nem tudom, hogy segítsek.
Köszönöm, úgy néz ki, hogy megmaradok:-DDD
MAI DOMINÓRÁK:3,4,6,11,12,17,18
Hogy vagytok? Fiacskáid meggyógyultak?
Szia!
Mostanában mindig elkerüljük egymást:-(((
Ó, sajnálom! Majd legközelebb.
Szia!
Köszi, én Jokert kaptam, így lepakoltam mindet. Sajnálom, hogy te nem kaptál jót.
Szevasztok,nem jóóó amit kaptam!
Szavasztok!Kapjon mindenki jó dominót!
Igen, ez fontos. Na, majd akkor délután tali. Szia!
Te is mész szülőire?
Amikor viszem a gyereket, én sem tudok igazán figyelni.
Szerintem ez nekem szólt kedves RÁGÓ!:-DDDDD
Most végre nyugodtan tudok figyelni,mert eddig mindíg vittem a lányt,ő meg elterelte a figyelmem.Most anyós jön és vigyáz rá.
További ajánlott fórumok: