Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sziasztok!
JÓ REGGELT MINDENKINEK!☺☺☺
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Látom Marta szokás szerint egy forma órát aludtunk át.
Jó rggelt mindenkinek.
Sajnos amint látom sikerült ma már 3 dominóráról lemaradnom.:(
Kérlek benneteket hogy segítsetek! Tegyétek ki az üzenőfalra,hogy minél többen láthassák! Köszönöm!
Eltűnt egy 12 éves békéscsabai lány. Csapó Anita szombaton délután fél háromkor ment el otthonról egy piros-kék mountain bike kerékpárral és azóta nem tudnak róla. A 160 centiméter magas, vékony testalkatú, vállig érő világosszőke hajú, kék szemű diák eltűnésekor fekete farmernadrágot, fekete, rózsaszín mintás cipőt, sárga színű, piros mintás, fényvisszaverő csíkkal felszerelt kabátot viselt. A rendőrség kéri, hogy aki látta, vagy tudja, hol tartózkodik Csapó Anita, jelentkezzen a Békéscsabai Rendőrkapitányságon, hívja a (66) 523-700-as, a 107-es vagy 112-es számot."
Remélem nem vettétek rossznéven!
Kérlek titeket, hogy ha hatalmatokban áll, akkor minden létező topikban vagy klubban egyszer jelenjen meg..
Előre is köszönöm mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És a "családod" se kutya?
Szép álmokat kívánok Mindenkinek!
☻☻☻☺☺☺Én már annyi mindenről lemondtam.Erről a nagyon káros szenvedélyről a hátralévő időben nem kívánok lemondani.Babits írta:"Ne mondj le semmiről!Minden lemondás egy kis halál."
Bocs, ebben nem tartok veled!☺☺☺☻☻☻
Sajnálom. :(((((
Remélem hamar kijavítják. Megyek, mert a tv mellett dolog is akadt.
Jó éjt!
Mindenkinek jó éjt!
Igen, köszönöm!
Bent elromlott a telefon, vagy a vonallal van valami, még nem tudják, és nincs netem:-(
Szia!
Épp tévézni indultam. De, örülök, hogy láttalak! Jól vagy?
SZIASZTOK!
♥♥♥ARENKA!!!!!!!♥♥♥
ÉN is csatlakoznék az előttem szólókhoz és sok boldogságot és egészséget kívánok!!!!!!!!!!☺♥☺♥☺♥